Barts Balázs és a sofőr fegyelmije önmagán túlmutató jelenség

2021. december 01. 09:43

Szenvednek a bűnösök. Éljen a párt!

2021. december 01. 09:43
null
Ambrózy Áron
Ambrózy Áron
Facebook

„Barts Balázs és a sofőr fegyelmije önmagán túlmutató jelenség. Ezek leképezik, hogyan állnak hozzá a hatalomhoz és a felelősséghez a haladárok. A hatalmat imádják, kivételezettek, felkentek, azt tesznek, amit csak akarnak. A felelősséget pedig sosem vállalják. Lerázzák magukról, mint kutya a vizet. 

Ellenpélda. Egy éve számolgatja a politikai veszteséget a kormány amiatt, mert nem jött ki a matek, messze több lélegeztetőgépet vásároltak a járvány kitörésekor, mint amennyire végül szükség lett. Akkor úgy kalkuláltak, hogy a különböző hullámok csúcsán akár 20 ezer covidos ápoltnak is szüksége lehet légzésrásegítésre a kórházakban. Ma már látjuk, ez a legdurvább hetekben is ezer alatt marad. 

A kormányzat lenyelte a békát, a kormányinfón Gulyás Gergely elismerte, hogy ezt benézték. És mivel a járvány kitörésekor hatalmas lökdösődés volt a piacon, ezért még a milliárdokat is rájuk lehet olvasni. Mit tett volna ebben a helyzetben a progresszív oldal? Hát adott volna egy fegyelmit az operatív törzsben dolgozó két járványmatematikusnak és biostatisztikusnak, azt minden rendben.

Az a csicskamédia, amelyik hétről hétre tornáztatja Gulyást a kormányinfón a lélegeztetőgépek beszerzése miatt, az ebben az esetben elégedetten elengedte volna az ügyet. Mert hogy nincs itt látnivaló, Béla és Józsi fegyelmit kapott, szenvednek a bűnösök. Éljen a párt!”

Címlapkép: MTI/Kovács Attila

Összesen 32 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
nyúlgerinc
2021. december 01. 18:26
És, ha már a rezsicsökkentésről is szó esett itt a hozzászólások valamelyikében, érdekelne, hogy a rezsicsökkentést ellenzők közül hányan fizették be az Államkincstárba a számlájukon feltüntetett támogatás összegét. Javaslom a kormánynak, hogy a jövőben akinek zsenánt a rezsi csökkentett energia számla, annak szíveskedjenek valós fogyasztásról valós számlát küldeni. Én jelzem már most, hogy nem ellenzem - bármilyen gombának kis tűnök némely hazaáruló házaló kreténnek - a támogatott számlát kérem, a továbbiakban is olyat küldjenek.
banazban
2021. december 01. 15:06
Colbert rossz helyen fordult
Selamat
2021. december 01. 13:18
Teljesen korrekt írás. Sőt, igaz is.
hundara
2021. december 01. 12:13
Karácsony "vezetői képességeiről" mindig Jocko Willink szavai jutnak eszembe, és hogy Geri mennyire az ellenkezőjét teszi, mint amit egy vezető tenne: https://www.youtube.com/watch?v=ljqra3BcqWM
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!