A varsói jobboldali csúcs elérte célját

2021. december 16. 10:05

Egyre többen gondolják úgy, hogy példaértékű a közép-európai modell.

2021. december 16. 10:05
Nyúl Emese
Corvinák

„A hazai sajtót kifejezetten megosztotta a kétnapos konferencia, míg a nemzetközi sajtóban alig esett szó róla. Brüsszelben sem fogadta mindenki örömmel, a Renew Europe EP-képviselője, Guy Verhofstadt szerint például a csúcstalálkozón résztvevőket valójában csak két dolog hozta össze, »az európai pénz utáni vágy és az Európai Unió gyűlölete«.

A varsói csúcs eredményének tekinthető ugyanakkor, hogy az elkövetkezendő időben különböző szinteken és fórumokon is erősíteni fogják az együttműködést: a közös találkozók mellett például az Európai Parlamentben is szorosabban együtt fognak működni az érintett pártok képviselői. A politikai fejlődéstörténet új elemeként is hathat, hogy egyre több ország és vezető gondolja úgy: példaértékű a közép-európai modell. Számos európai állampolgár érezheti úgy, ez a fajta irány kellően képviseli a civilizációnk legfontosabb és legalapvetőbb értékeit."

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 13 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
orygabor
2021. december 16. 15:54
Ez a szánalmas roncs hozza a formáját: a nyugati gőg és kioktatás megint. Hiába, a germán vér nem válik vízzé!
Pelso j.
2021. december 16. 12:10
-mi volt a célja? -miben példaértékű? -mi a modell lényege? Te is sikersztoriként akarod eladni a semmit, nyuszi?
filamer
2021. december 16. 10:54
Guy Verhofstadt nagyon téved. Az Európai Uniónál sokkal joban tudjuk utálni és gyűlölni ezt az undorító fogászati reklámarcot: az irritáló Guy Verhofstadt-ot!
mars-lakó
2021. december 16. 10:30
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!