A tegnap esti tíz perc a még hivatalosan el sem indult kampány állatorvosi lova volt

2021. december 23. 17:44

Nem az „árulókkal” van itt a baj, hanem magával Márki-Zay-val.

2021. december 23. 17:44
null
Mernyó Ferenc
Facebook

„Közkívánatra!

Mivel többen is kérdezték, hol lehet megnézni, íme Márki-Zay Péter ellenzéki miniszterelnök-jelölt – horngyulás kellékben adott – tegnapi fergeteges tévés produkciója. A tettestárs – bár a beépített szépség talán jobban illene, aki hagyta, hogy MZP a legkevesebb idő alatt a legtöbb kárt okozhassa magának, a mozgalmának és az ellenzéknek – Szöllősi Györgyi (egykor Simicska kedvenc).

Én mondom, kommunikációs csőd ez a pali.

A tegnap esti tíz perc a még hivatalosan el sem indult kampány állatorvosi lova volt – teli technikai és tartalmi hibákkal –, amit azzal a címmel lehetne összefoglalni, hogy »Hogyan kampányoljunk sikeresen az ellentábornak?«

Nem is értem, hogy most hol van a híres – egyben szakmailag magasan képzett, ugyanakkor függetlenobjektív – tanácsadója, az épp az atv-től odapottyant Simon András. Mert hogy nem a munkáját végzi, az biztos. Legalább azt intézte volna el, tekintettel, hogy talán mégsem haraggal hagyta ott az atv-t, hogy valami technikai problémára hivatkozva a harmadik perc után állítsák meg az élőadást, mert a beszélgetés minden perce egy-egy újabb plusz százalék – a Fidesznek...

Sorolhatnám a kapitális formai és tartalmi hibákat, amit ez az elszabadult hajóágyú csinált – a hadarást, a kapkodó beszédet, a félbe hagyott, összefüggéstelen mondatokat egészen a súlyos tartalmi ellentmondásokig, mint például »az ellenzék egységes«, közben meg »teli van árulókkal«; vagy hogy MZP élő adásban lamentál olyan belső taktikai kérdésről, mint a kampányfinanszírozás, például, hogy miért jár NEKI, akinek pártja sincs, a pártok állami támogatásának egy része.

Amit csak tetézett a vég nélkül ismételgetett én, én, én...

De beszéljenek helyettem inkább a politológusok. Akik MZP után frissen, melegen kiértékelték az elhangzottakat.* Egy jobbos (Kiszelly Zoltán), egy balos (Nagy Attila Tibor) vendég volt, de kb. ugyanazt mondák mindketten – a máskor kifejezetten rutinos Nagy (ő tette azt az érzéketlen, gyomorforgató kijelentést, hogy az ellenzék a kampányban okosabban is kihasználhatná a covid-halottakat), baráti megszólalóként is, szinte a fejét fogta és érezhetően nem tudta elrejteni a döbbenetét.

Nem az »árulókkal« van itt a baj, hanem magával Márki-Zay-val...

Még a Kutyapárt elnöke is MZP-t osztotta a közösségi oldalán.**

Lesz téma bőven a következő napokra a kormányoldali sajtónak – de az ellenzékinek is egyaránt.

Péter!

Ez jó mulatság, férfimunka volt! Fletó hálás...

Mert – mondjon bármit a Závecz Research, mutasson ki bár tíz százalékos ellenzéki előnyt, lelke rajta – az ellenzék ezt a választást el fogja bukni. Ám az ellenzéki térfélen belüli csatát magasan a DK nyeri meg...”

 

 

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 97 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
BPeter1978
2021. december 26. 08:58
Ha fletó felszalámizza az zellenzéket ennek a bolondnak a segítségével akkor legalább letisztul a kép...
Grósz István
2021. december 25. 06:27
MZP ha így halad egyedül marad.
mucsay
2021. december 25. 04:24
tényleg egy teleshopos, lehengerő, nagydumás, magabiztos, már-már piperkőc módon jólöltözött, de lényegében szélhámos csávó ez. (ahogy meglátom, érzem a kölniszagot) kérdés, hányan veszik meg tőle a csodakütyüt.
Jaja
2021. december 24. 21:25
Ez az ember egy politikai impotens.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!