A család ott van, ahol szeretet van

2021. december 15. 19:54

Az Európai Bíróság kimondta, hogy nem lehet különbséget tenni hetero es szivárványcsaládok között!

2021. december 15. 19:54
null
Fekete-Győr András
Fekete-Győr András
Facebook

„Hiába próbálja folyamatosan támadni a Fidesz a legalapvetőbb családi értékeinket (például, hogy egy apa is gondoskodhat a gyermekéről), az emberek többsége továbbra is a szeretet pártján van. Ezt erősítette meg az Európai Bíróság is, amely kimondta, hogy nem lehet különbséget tenni hetero es szivárványcsaládok között!

A Momentum-generáció számára alap, hogy bárki alapíthat családot. A család nem az, amit a Fidesz az Alaptörvénybe szuszakolt, hanem az, amit a társadalom túlnyomó többsége annak tart. A mostani bíróság is ezt erősíti, még nagyobb lendületet adva az egészséges társadalomképnek. A kormányváltást követően, pedig a jog nyelve is ezt az értéket, ezt a társadalmi akaratot fogja kifejezni!

Hajrá családok!”

Fotó: Fekete-Győr András, Facebook

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 155 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
csulak
2021. december 16. 17:48
Hulye alak vagy te Fegyor
grad
2021. december 16. 16:28
Agyhalott!
NTLLK
2021. december 16. 16:05
Az Európai Bíróság kimondta, hogy nem lehet különbséget tenni hetero es szivárványcsaládok között!" És mégis, ki az az EB? Mert hogy a természet rendjéhez nincsen köze, az bizonyos! És ha holnap kimondja, hogy minden fehér ember kösse föl magát, akkor????
fado
2021. december 16. 13:56
Fekete család mint entitás csak egy férfi és egy nő szövetségeként állhat fenn. A különböző aberráltak összebútorozhatnak akár családnak is nevezhetik magukat de kapcsolatuk mégsem az.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!