Takarodjatok el a gyerekektől!

2021. november 09. 22:17

Védjük már meg őket az aberrált, beteg állatoktól! Pontosan tudják mit tesznek, és nem orvoshoz fordulnak, neeeeem, kiélik beteges hajlamaikat.

2021. november 09. 22:17
null
Szebeni István
Facebook

„Takarodjatok el a gyerekektől!

Elég volt, tényleg elég. Újabb úszóbotrány, megint zaklatás, újra és újra. Mikor lesz ennek vége? Elég az öltönyös úriemberekből, akik diplomataként a laptopon bámulják kiszolgáltatott gyerekek ezreit, elég a megbuggyant festőkből, akik szerint nem zaklatás egy kislány bugyijában turkálni, elég a seggrepacsis, fogdosós edzőkből, hát mi folyik itt?

El a gyerekektől, takarodjatok! Hát védjük már meg őket az aberrált, beteg állatoktól! Pontosan tudják mit tesznek, és nem orvoshoz fordulnak, neeeeem, kiélik beteges hajlamaikat. A legkeményebb büntetés kell, hogy ott száradjanak meg a börtönben. Miért lapít mindenki, mint szar a fűben, fogjunk már össze egyszer!! Engem nem érdekel, hogy jobb, vagy bal, a bűnösöket fel kell kutatni, megfélemlíteni, és a legkeményebb jogi eszközökkel büntetni!

ELÉG!”

Összesen 51 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Caruso
2021. november 10. 18:24
@XXVI.Rabomobil X
VeJoLa
2021. november 10. 12:38
István! A gyerekeket csak a szüleik képesek hatékonyan megvédeni azzal, hogy odafigyelnek rájuk, és a környezetükben mozgó emberekre! Már ez is elriaszthatja a "közös titkok" kísérletétől a pedofilt. Ám az alaptalan vádaskodás is jóvátehetetlen károkat okoz. Hatalmas különbségek vannak a családok "dresszkódjában", saját és egymás testéhez való viszonyában. Ami az egyikben természetes, a másikat megbotránkoztathatja. Az emberek intim zónájuk határát is másutt húzzák meg! Ami az egyiknek még tisztes távolság, a másiknak nyomasztó, fenyegető közelség lehet. Ráadásul sok embernek túlteng a szexuálitás fantáziája, és épp olyan könnyedén "ismeri fel" a perverzeket, mint ahogy hálistennyugossza Heller Ágnes képes volt bármikor, bárkiről bebizonyítani, hogy antiszemita.
Fekete85
2021. november 10. 10:11
Ez a debil is előkerült?
nyugalom
2021. november 10. 09:24
Azokat, akik ovodaba, iskolaba beengedik őket, könyveiket, eltiltani, börtönbe!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!