A hét vicce: a 444 kioktat erkölcsből

2021. november 05. 17:49

A 444 propagandistázás közben próbálja az erkölcsöket számonkérni Ferkó Dánielen, illetve a teljes jobboldali sajtón.

2021. november 05. 17:49
Kontra
Kontra-Facebook

„A Soros Gyuri bácsi által pénzelt 444 firkászai most éppen az erkölcsöket kérik számon a Ferkó Dánielen, a Pesti TV-n, illetve a teljes jobboldali sajtón.

Ennek oka az, hogy Ferkó Dániel Lukácsi Katalinnak az a jogos kérdést tette fel: »Kedves Katalin! Milyen érzés Gyurcsány Ferenc hátsó feléből kilógni?«

A viktoriánus kori erkölcsi mércét magáénak valló 444 magával szemben már nem ennyire szigorú, különösen ha egy jobboldali politikusról, vagy magáról a miniszterelnökről van szó. Őket bármilyen cifra jelzővel lehet illetni.

A Soros Gyuri bácsi által pénzelt 444, a Pesti TV egyik riportja kapcsán kezdett »erkölcsi kérdéseket«  feszegetni. Jó vicc, mi?

Az történt ugyanis, hogy a Pesti TV egyik munkatársának, Ferkó Dánielnek Skype-on keresztül nyilatkozott a Márki-Zay Péter-féle Mindenki Magyarországa Mozgalom (MMM) elnökségi tagja, Lukácsi Katalin.

Ferkó Dániel első kérdése a Márki-Zay-féle mozgalom üdvöskéjéhez pedig ez volt:

Kedves Katalin! Milyen érzés Gyurcsány Ferenc hátsó feléből kilógni?

Lukácsi Katalin válaszában persze visszautasította a kérdést, majd elkezdte magyarázni azt, hogy szerinte egy konzervatív, kereszténydemokrata gondolkodó mit engedhet meg magának és mit nem. Rá egy napra Ferkó Dániel bocsánatot kért Lukácsitól, aki el is fogadta azt.

Azért halkan megjegyeznénk: a »mélyen erkölcsös« Lukácsi Katalin legutóbb azzal próbálta felhívni magára a figyelmet, hogy a holokauszt nemzetközi emléknapján egy félmeztelen fotót töltött fel saját magáról a Facebook-oldalára.

A dolog lényege igazából nem is ez, hanem az, hogy a 444 propagandistázás közben próbálja az erkölcsöket számonkérni Ferkó Dánielen és rajta keresztül a Pesti TV-n, illetve a teljes jobboldali sajtón.

Az a 444, amelyik tudjuk, hogy milyen stílusban szokott írni a jobboldalról. Az alábbiakban megnézünk néhány példát, ahogy a Soros Gyuri bácsi által pénzelt firkászok mégis milyen jelzőket használnak jobboldali politikusokra.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 52 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sagirdilsiz
2021. november 05. 21:02
Szegény Ferkó Dani, először el akart menni gyónni Iványihoz, mint egyszer már ajánlotta neki Fletó, de Iványi már nem gyóntat, még schwarzban sem, amióta csodarabbi lett.
Fekete85
2021. november 05. 20:46
Álljatok bele fasiszták, emiatt takarodtok vissza, a csatornába jövőre :-))
ThunderDan
2021. november 05. 19:58
Nagyon morálcsőszködik ma a 444. Szily is írt egy apokaliptikus cikket... APRÓ probléma, hogy ők maguk egy évtizede "fullba nyomják a kretént" (egyebek mellett ugye esküvő témában sem a visszafogottságáról híres a 444).
Orbán Pegazus Viktor
2021. november 05. 19:57
HÜLYE LAKÁJKONTRA!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!