Orbán ma azt mondta, hogy a fiataloknak nehéz „kiszabadulni a mamahotelből” 

2021. november 19. 09:30

Ezért nem szabad elvenni a Diákvárost 10 ezer vidéki magyar fiataltól.

2021. november 19. 09:30
null
Szabó Tímea
Szabó Tímea
Facebook

„Orbán ma azt mondta, hogy a fiataloknak nehéz »kiszabadulni a mamahotelből«. Ez pontosan így van, főleg az egekben levő ingatlan- és albérletárak miatt. Ezért nem szabad elvenni a Diákvárost 10 ezer vidéki magyar fiataltól, és odaadani a Kínai Kommunista Párt Fudan egyetemének!”

Nyitókép: MTI/Bruzák Noémi

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 80 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
győri polgár
2021. november 20. 08:59
Ez a hülye p_csa, azt sem tudja mit beszél. A lényeg, hogy ellentmondhasson Orbánnak, bármit is mond az. Ha holnap azt mondaná Orbán, hogy nem lesz Fudan, akkor a Tímea asszony tiltakozna legjobban, hogy mincsoda dolog egy elit egyetemet nem megvalósítani. De mit is mondott az egyik római császár ? "és cirkusz kell a népnek" A kenyeret megadta a kormány (1 milló új munakhely) , az utóbbira meg ott a parlament plenáris ülése. És ha nem lennélek "Szabó Tímeák", "Jakab Péterek" és "Tordai Bencék", akkor nem tudná nyújtani a plenáris ülés a cirkuszt. Tehát mégis csak nagy szükség van rájuk.
Robertoo
2021. november 19. 21:21
Hogy öregszik!
roughneck
2021. november 19. 20:17
Jo vagy, Timi. Latod, ha osszekapod magad tudsz te olyan hulye lenni, mint egy ferfi. Sot...
Voltkocsmáros
2021. november 19. 18:13
Szomorú látni ezt az ellenzéket.Ennél azért többet érdemelne ez a szép kis ország.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!