Varga Mihály saját dolgozószobájában avatott fel egy mátészalka melletti fecskendőgyárat

2021. november 23. 14:44

A miniszter urat rútul becsapták: a gondosan összevágott, közeli snittekből álló filmen dolgozik ugyan néhány gép, de a kérdéses üzemben valójában semmilyen termelés nem folyik.

2021. november 23. 14:44
null
Hadházy Ákos
Hadházy Ákos
Facebook

„Akár nevethetnénk is azon, hogy Varga Mihály SAJÁT DOLGOZÓSZOBÁJÁBAN AVATOTT FEL EGY MÁTÉSZALKA MELLETTI FECSKENDŐGYÁRAT, miután megtekintett egy kamu videót a nem működő üzemről a gyár tulajdonosával (aki korábban már eltüntetett sok milliárd, geotermikus erőművekre adott állami támogatást). Egy tábla előtt vágtak át egy szalagot a szobában... Az azonban nem vicces, hogy a szalagátvágás még áprilisban megtörtént, de a gyárban jelenleg SEMMILYEN TERMELÉS NEM FOLYIK!

Végképp nem nevetünk, ha tudjuk az alábbiakat:

- A cég 1,5 MILLIÁRD FORINT TÁMOGATÁST kapott az Önök pénzéből.

- UGYANEZ A CÉG 2 milliárdos támogatásból NEM ÉPÍTETT geotermikus erőművet Mosonmagyaróváron, 5 milliárd EU-s pénzből NEM ÉPÍTETT geotermikus erőművet Battonyán és 400 millió EU-s támogatásból nem épített geotermikus fűtőművet Kiskunhalason.

- A miniszter urat rútul becsapták: a gondosan összevágott, közeli snittekből álló filmen dolgozik ugyan néhány gép, DE A KÉRDÉSES ÜZEMBEN VALÓJÁBAN SEMMILYEN TERMELÉS NEM FOLYIK.

- Erről személyesen győződtem meg a Mátészalka melletti Kocsordon. Az »üzemben« a portáson kívül két embert találtam, szemmel láthatóan SEMMILYEN TERMELÉS NEM FOLYT. A kaput zárva találtuk, de a készséges portás beengedett. Az üzemcsarnokban ott voltak a videón látszó gépek, de nem működtek és alapanyagoknak sem volt nyoma. Az egész üzemben két ember tartózkodott, nem örültek nekem, az egyikük el akarta venni a telefonomat. Pedig csak be akartam számolni az örömhírről, hogy a másfél milliárd forint az adófizetők pénzéből milyen jó helyre ment.

- Ha jobban megnézzük, a propagandavideón is látszik, hogy az átadott gyár áprilisban sem működött. Egy-egy felvillanó snittből látjuk, hogy néhány gép valóban van ott, de alapanyag, végtermék, munkások nélkül

- Mátészalkán sincsen még működő gyár, csak egy nagy csarnok áll félkészen. Ott megjelent a tulajdonos is, akit végre kérdezhettem a geotermikus erőművekről is (a szürreális beszélgetést rövidesen be fogom mutatni).

- Az egész beruházás értelmét megkérdőjelezi, hogy röviddel ezelőtt einstandolták, majd hagyták tönkremenni az ugyanilyen orvosi eszközöket magas minőséggel gyártó Dispomedicor Zrt. gyárát:

https://24.hu/.../08/04/dispomedicor-felszamolas-kormany/

Majd 1,5 milliárdot adnak egy svindler cégnek, hogy csináljon egy ugyanilyet...

Varga Mihály posztja itt:

https://www.facebook.com/.../a.3475140.../10160744465113776/

A kamu videó a kamu gyárról pedig itt:

A geotermikus szellem erőművekről a HVG cikkében olvashat:

https://hvg.hu/.../20210227_Elgozolgo_milliardok...”

Fotó: Hadházy Ákos, Facebook

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 65 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
jugabe
2021. november 24. 17:34
Nagyon életszerű, hogy csak úgy beenged a portás bárkit engedély nélkül egy bármilyen üzembe. Nálunk 5 méteren belül földre vinnék és kihajítanák. Ez utóbbi a közelebb áll az életszerűséghez egy bármilyen üzemben.
székelyszó
2021. november 24. 11:55
aKI MÉG SOHA NEM PÁLYÁZOTT, AZ NEM TUDJA, HOGY EZEK UTÓFINANSZÍROZÁSÚ PÁLYÁZATOK, VAGYIS ELŐBB KELL TELJESÍTENI UTÁNA FIZETNEK, A VÁLLALKOZÁSOK 50-60 % ÖNERŐT BELE KELL TEGYENEK, TEHÁT A SAJÁT PÉNZÜKET, CSAK Tartozásmentes pályázónak utalnak és hihetetlen adminisztráció, beszerzési előírások stb Hadházi csak hergel
Pipas 3
2021. november 24. 11:03
Tudtuk hogy egy aljas sunyi gerinctelen haszonleső csótány vagy hadházi, de téged embernek sem lehet nevezni!!! A trágya különb mint te, mert az csak büdös, de te büdös is vagy meg aljas gerinctelen haszonleső csótány!
syphax
2021. november 24. 08:47
Nem értesz te a KENDŐKHÖZ "aranyapám", de még a FECSKÉKHEZ sem, pedig állitólag lúúdoctor lennél eredetileg..ha igaz.....
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!