Jó, bevallom

2021. november 25. 16:55

Éveken át támogattam Gattyán György kampányát valami élő jázmin oldalon.

2021. november 25. 16:55
null
Tibi atya
Facebook

„Jó, bevallom, éveken át támogattam Gattyán György mostani kampányát valami élő jázmin oldalon.”

Nyitókép: MTI/Koszticsák Szilárd

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 51 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
fonak
2021. november 25. 23:30
Tibor atya egy incel, egy coomer. Most csalódtam. :D
Nagymester B.
2021. november 25. 20:44
Aha, ugandában 30% -os az írástudatlanság a wikipédia szerint, de a stricimilliárdostól megtudhatjuk hogy Igazából előttünk járnak. Ruanda méginkább mert ott csak 27%.
B_kanya
2021. november 25. 19:09
Lássuk be, gyóntatni próbálta a fiúkat-lányokat, hogy térjenek meg. (Mondjuk ha piás rabbira és kóser szilvára alapoznám a szeszfőzde fogyasztói imidzsét, kóser harcsatepertővel és sonkával, annak csúnya vége lenne. Imámként pláne).
annamanna
2021. november 25. 18:51
"Üzenetek A videóban ilyen mondatokat hallani: „Mit szólna hozzá, ha Magyarország újra remekül működne?” Ezt kérdezi Gattyán, aki egy hatalmas vállalkozáshoz keres munkatársakat: és ez a vállalkozás „Magyarország holnapja”. „Magyarország választás előtt áll, de ez a választás nem a politikáról szól, hanem arról, hogy szeretnénk-e újból világelsők lenni. A digitális fejlettségben Magyarország az elakadt országok közé került, mint Pakisztán. Még Azerbajdzsán is megelőz minket, az egészségügyben Ruanda is előttünk áll, Laosz és Uganda gyorsabban fejlődik.” Kiderül, hogy az elmúlt hetekben több közvélemény-kutatónak is megbízást adott Gattyán, hogy mérjék fel, hogy a lakosság mit gondol a digitalizációról. „Ötmillió ember szeretne nagyobb digitalizációt, őket ma senki nem képviseli. Ha Írországnak, Észtországnak, Kazahsztánnak sikerült, nekünk miért nem? Van egy harmadik lehetőség, a győzelem”" https://telex.hu/gazdasag/2021/11/24/gattyan-gyorgy-a-kulonos-milliardos-utja-a-nav-uldoztetestol-a-politika-fele Az tény, hogy az országból állítólag hiányzik vagy ötvezener informatikus, és ezzel a helyzettel kezdeni kell valamit. Hogy ennek mi volna a megfelelő módja, azt nem tudom, de ez egy valós kihívás.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!