Az a zsigeri gyűlölet, ami Szilvásy felé árad a Fidesz irányából, egy kívülállónak is érzékelhető

2021. november 18. 09:46

Nagyon kíváncsi vagyok miért akarták mindenáron, hazug vádakkal és hamis tanúval elítéltetni.

2021. november 18. 09:46
null
Juszt László
Juszt László
Facebook

„Az a zsigeri gyűlölet, ami Szilvásy György felé árad a Fidesz vezetők irányából, idestova 30 éve, az egy kívülállónak is érzékelhető. Vajon honnan ered, hiszen 1988-ban még a KISZ KB egyetemi osztályvezetője volt, akkor, amikor Kövér László Aczél György beosztottjaként még az MSZMP alkalmazottja volt.

Vajon ott és akkor kezdődött? Vagy úgy érzik nem bánt velük államtitkárként, elég barátságosan az első szabad választások után, amikor az Antall-kormány idején a pártok ingyen megkapták a székházakat? Esetleg azzal verte ki a biztosítékot, amikor eljárást indított Deutsch Tamás ellen a beléptető kapuk miatt? Vagy azzal, hogy a Nemzetbiztonsági Bizottság ülésén, a miniszteri meghallgatásán közölte a Fideszesekkel, hogy róluk is bőven van információja a hivatalnak?

Nagyon kíváncsi vagyok miért akarták mindenáron, hazug vádakkal és hamis tanúval elítéltetni. Remélem választ kapok Szilvásy Györgytől, akit a bíróság tíz éves meghurcoltatás után minden vádpontban ártatlannak ítélt.”

Fótó: Képernyőkép (ATV)

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 66 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
vktzmnksr
2021. november 19. 18:41
"Vagy azzal, hogy a Nemzetbiztonsági Bizottság ülésén, a miniszteri meghallgatásán közölte a Fideszesekkel, hogy róluk is bőven van információja a hivatalnak? " Erről valami bővebbet lehetne kérni ??
misi53
2021. november 19. 09:55
Rokonod ,hogy így véded ? Te tetűjáger! Én azért valami rendes ávós módszerrel kiszednék még pár titkot a fasziból !
690123Ug
2021. november 18. 22:04
Zsigeri gyűlölet benned van te kiszolgált ,levitézlett kommunista szörny.
akiaki
2021. november 18. 21:20
a büdös komcsikat, mint te és ez a szilvási zsigerből utáljuk, és ez így is marad
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!