Szijjártó miniszter fontosnak tartotta megosztani Önökkel, hogy Moszkvában reggeli futásakor fázott

2021. november 28. 10:24

Menczer államtitkár vezérkommentben jelezte, hogy a miniszter úr kemény legény.

2021. november 28. 10:24
null
Hadházy Ákos
Hadházy Ákos
Facebook

„Szijjártó miniszter fontosnak tartotta megosztani Önökkel, hogy Moszkvában reggeli futásakor fázott, mert fújt a szél. Erre Menczer államtitkár vezérkommentben jelezte, hogy a miniszter úr kemény legény és példát mutat, így ő maga meg este eső után futott egyet Budakeszin a sötétben.

Ahogyan Menczer államtitkár nyalja Szijjártó miniszter talpát, nem tud úgy nyalni senki. De ha jobban megnézzük, még az is lehet, hogy versenyezni mer a főnökével, hogy ki a nagyobb futó király?”

Fotó: Szijjártó Péter

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 128 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
masikhozzaszolo
2021. november 29. 19:11
Ha Putyin ugye a Tajgán mutogatja magát, és a küzdősportban csapkodja a földhöz az ellenfelet demonsratívan, akkor Szíjjártó ilyen Moszkvai orosz télben való futása is egyértelműen kötelezően megosztandó, médiába való. Már csak az ismertség miatt is, hogy ne keverjék a magyarokat a németekkel és a franciákkal, már régebben történt emlékek kapcsán.
kaltran
2021. november 29. 19:01
Pöcs! te csak számold össze az összes lukas zoknidat. aztán te is lefuthatsz a bótba vásálni egyet, de ügyelj rá, hogy csak 17 luk legyen rajta.
rúzabandi
2021. november 29. 13:09
Az a baj hogy a Robi képviselő társad nem verte be eléggé a pofádat csak fél munkát végzett!
Gyugyu12
2021. november 29. 08:58
Szegény Kakadu, két seggnyalás között kell egy kis lazítás.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!