Szégyenfolt

2021. november 24. 19:31

Kína, Oroszország, Törökország és az arab autokráciák mellett nem kapott meghívót Orbán Magyarországa sem az un. demorkácia csúcsra.

2021. november 24. 19:31
null
Kaltenbach Jenő
Facebook

„Szégyenfolt

Joe Biden amerikai elnök december 9-10-re mintegy 110 ország képviselőit hívta meg egy un. demokrácia csúcsra, amelyen azt vitatnák meg, hogy melyek azok az aktuális kihívások, amelyekkel a demokráciáknak világszerte szembe kell nézniük.

Kína, Oroszország, Törökország és az arab autokráciák mellett nem kapott meghívót Orbán Magyarországa sem.

Ennél csattanósabb pofont az Orbán rezsim nem kaphatott volna. A jóvoltukból a civilizált világ szégyenpadjára kerültünk. Hozzáteszem, teljes joggal.

Ez a szégyenletes rezsim több mint tíz éves regnálása alatt minden tisztességes ember által vallott értékeket lábbal tiport.

Mindannyiunk szégyene, hogy ezt hagytuk idáig fajulni. Legfőbb ideje, hogy visszavezessük az országot a demokratikus országok táborába.

Ennek nincs alternatívája. Bármilyen furcsa, ez az Orbán által félrevezetett fidesz szavazók érdeke is!”

Fotó: DURSUN AYDEMIR / POOL / Hans Lucas / Hans Lucas via AFP

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 158 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
kulszek
2021. november 26. 02:30
Miért is nem lenne jobb ha az új V4-ben a címben említett országok lennének? Braziliával már verzió-szám növekedést is lehetne elérni, v5.0 -ra!
Monongahela
2021. november 25. 19:12
"hogy melyek azok az aktuális kihívások, amelyekkel a demokráciáknak világszerte szembe kell nézniük." Hú, de fontos. Gereblyézik a vizet.
Augustus1
2021. november 25. 10:59
Ezzel ugyanúgy lehet Orbán, meg mi magyarok, mint a '60-as évek elején Kiss "diri", a debreceni Svetits (katolikus) leánygimnázium igazgatója. Ugyan kitiltották Pestről, de egyszer fönt volt, és hátul állt a templomban misén. Akkor föl kellett olvasni az állami kitüntetésben részesedett (béke)papok névsorát. A mise után odalépett hozzá valaki: "Engedje meg, hogy garatuláljak a kitüntetéshez. - Miért, én nem is kaptam. - Hát éppen azért."
rúzabandi
2021. november 25. 10:37
Jenci te mehetsz biztosan szeretettel várnak hogy rohadnál meg! Az alvós vén fasz temetésére megyünk!!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!