Sokszor távolinak érzed magadtól az Európai Uniót?

2021. november 10. 20:47

Mert rajtunk múlik, milyen lesz a jövő Európája!

2021. november 10. 20:47
null
Cseh Katalin
Cseh Katalin
Facebook

Sokszor távolinak érzed magadtól az Európai Uniót? Úgy érzed, a fejed fölött döntenek fontos dolgokról? Ha akár csak az egyik kérdésre is igennel feleltél, akkor van egy jó hírem: Európa számít a véleményedre!

Elindult ugyanis a Konferencia Európa jövőjéről, ahol lehetőséged nyílik arra, hogy elmond a véleményedet arról, milyen irányba menjen a közösségünk.

A konferencia ideje alatt rendezvényeket szervezünk szerte az országban, ahová mindenkit szeretettel várunk. Az első rendezvényünket Szegeden tartottuk, hamarosan pedig Szentendrén, Debrecenben és Budapesten is találkozhatunk.

Mert rajtunk múlik, milyen lesz a jövő Európája!

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 109 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
formaegy
2021. november 12. 21:29
"Európa számít a véleményedre!" Tűnjenek el a tömeggyilkos, gyereknyomorító pedofil ballibes dögkeselyűk, akkor talán még meg lehet menteni Európát! Az ártatlan emberek, gyerekek halálát okozó mocskos ballibes náci csürhét börtönbe! Téged a mocskos hazaáruló bandádat pedig bíróság elé állítani hazaárulásért, mocskos gyereknyomorító pedofil férgek!
nyugalom
2021. november 12. 19:33
Ubndoritó ez a hisztis, idegbeteg vihogó! Kitaposott koszos csizmaban tetszelgett!
Robertoo
2021. november 11. 19:19
Ezek a szavak emlékeztetnek engem egy gyászos korszakra. Tipikus lelkesítő mondatok a cuculizmus időszakából, a 60-as évekből. Vajon miért? Miért pont tőle?
roughneck
2021. november 11. 17:57
Miota kijoznodtal meg hulyebb vagy. Inkabb rugjal be megint!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!