Perintfalvi Rita el tudja képzelni, hogy családügyi miniszter legyen

2021. november 23. 21:02

A teológusnő egy rajongói hozzászólás hatására komolyan elgondolkodott a lehetőségen, és rögtön programot is hirdetett: „A család, az család”.

2021. november 23. 21:02
null

„LEHET, HOGY ELJÖN MÉG AZ A IDŐ! Miért is ne jönne!?” – ezzel a mondattal posztolta Facebook-oldalára Perintfalvi Rita egy rajongója kommentjének fényképét. A „rajongó” az említett hozzászólásban úgy fogalmazott:

Eszerint az önmagát elsősorban teológusként és íróként meghatározó Perintfalvi azt vizionálja, hogy egyszer ő lehet Magyarország családügyi minisztere, és nem is állt meg itt, rögtön programot hirdetett. Perintfalvi azt írta, miniszterként ugyanazt mondaná, amit a Szivárványcsaládokért Alapítvány számára írott üzenetében megfogalmazott:

„Pedig ahol a gyermekvédelem valóban fontos, ott megértik, hogy mi szolgálja a gyermekek javát. Egy olyan családi környezet, ahol a gyermek megtapasztalja a legfontosabbat, ami emberré teszi őt, vagyis azt, hogy milyen szeretve lenni, hogy aztán később ebből az élményéből kiindulva ő maga is képes legyen másokat szeretni. Mert akkor lesz értelme az életének, hiszen megtanulta azt, ami a legfontosabb. Ha egy család képes ezt megadni, akkor az egy teljes értékű család, függetlenül minden mástól. Mert a család az család.”

„#csaladazcsalad És a szeretet #ugyanaz.” – tette még hozzá a legújabb LMBTQ-kampány szlogenjét zárásként.

Összesen 129 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Szőke Ciklon
2021. november 25. 16:29
Azért jól jönnek az ilyen aberráltak megszólalásai, hogy a normálisak lássák mire lehetne számítani, ha ezeket hatalomhoz engednék.
zakar zoltán béla
2021. november 24. 18:48
a hertha edzőt a leipzig portást keres hrutka pedig ...
ousiv
2021. november 24. 18:44
1-2-3
Abmot
2021. november 24. 16:07
te patkánylelkű kivetkőzött féreg....kun béla jóakaratú ember volt hozzád képest...menekülj a régióból javaslom, messze innen, költözz hollandiába, valami homobuzigenny közegbe, meglincselnek ha kinyitod a pofád egy nemzeti országban....
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!