Nem jelentünk nemzetbiztonsági kockázatot

2021. november 27. 10:55

Kövér a nemzetbiztonsági szolgálat vezetőinek adott kilövési engedélyt a politikai ellenfeleire.

2021. november 27. 10:55
null
Vadai Ágnes
MTI-OS

„Egy most kiszivárgott hangfelvételen Kövér László a magyar ellenzéket nevezi a legnagyobb nemzetbiztonsági veszélynek. A házelnök mindezt a nemzetbiztonsági szolgálat vezetői előtt jelentette ki, akiknek alkotmányos kötelességük lenne a pártsemleges működés.

A Demokratikus Koalíció azonnali bocsánatkérést követel Kövér Lászlótól több millió magyar ember nevében! Azt már megszoktuk, hogy Orbán Viktorék az ellenzéket és az ellenzéki pártok szavazóit nem tekintik a nemzet részének. De az, hogy Kövér a nemzetbiztonsági szolgálat vezetőinek ad »kilövési engedélyt« politikai ellenfeleire, az minden demokratikus határon túlmegy.

A DK szerint egyben a kiszivárgott hangfelvétel egy újabb bizonyítéka, hogy a Pegasus kémszoftver használata és a botrányos lehallgatások mögött a Fidesz legfelsőbb vezetésének döntése áll. Orbánék ma már semmiben nem különböznek a legvadabb pártállami rendszerektől: kitaszítják a nemzetből a velük egyet nem értőket, nemzetbiztonsági kockázatnak nevezik és lehallgatják politikai ellenfeleiket. 2022 tavaszán véget kell vetnünk ennek és alapjairól kell újraépítenünk egy szabad Magyarországot!

(MTI-OS)

(Fotó: Vadai Ágnes, a DK vezérszónoka felszólal a Lakások és helyiségek bérletére, valamint az elidegenítésükre vonatkozó egyes szabályokról szóló törvény, valamint a nemzeti vagyonról szóló 2011. évi törvény módosításáról szóló törvényjavaslat általános vitájában az Országgyűlés plenáris ülésén 2021. május 26-án.MTI/Balogh Zoltán)

Összesen 105 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
csjanos
2021. november 28. 10:41
....vadai...a kutyám nyüszít kínjában ha meglát a tv-ben...pedig csak a tolvajokra szokta...pfuj
tevevanegypupu
2021. november 28. 09:21
Nem Vadai külseje jelent veszélyt Magyarországra, hanem amit csinálnak Dobrevvel és a DK képviselőivel többek között az EP-ben..
Vidėken újrakezdő
2021. november 28. 07:41
Minden egyes hazaáruló ügynök nemzetbiztonsági veszély. Aki bevállalta, az tűrje el a kritikát.
Járványfigyelő
2021. november 28. 07:30
Az volt a legnagyobb nemzetbiztonsági kockázat, amikor ez a lény a honvédelmi bizottság elnöke lehetett..
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!