Nyílt levél dr. Navracsics Tibornak!

2021. november 09. 09:22

Úgy néz ki a ciklus végére még a józanabb, Európát megjárt fideszes is megbolondul.

2021. november 09. 09:22
null
Vadai Ágnes
Facebook

„Kedves Tibor! 

Kötelességemnek érzem megírni Neked a magyar adófizetők milliói által megfogalmazott kritikát, amelyekkel az elmúlt 10 évben folyamatosan szembesültem a közszolgálati média, az MTVA kapcsán. Minden bizonnyal te is naponta kapsz ilyen panaszokat és a leveledet már régen megírtad az évi száz milliárdból működő közmédia hírhamisító vezetőjének is. Tudod, annak az embernek, akinek a munkatársai nem hívnak meg ellenzéki politikust élő adásba, nem tudósítanak az ellenzéki pártok sajtótájékoztatóiról. 

Kedves Tibor! Talán hallottál az elmúlt hetekben az ellenzéki előválasztásról, amelynek első fordulójában 632 479, második fordulójában 662 016 ember szavazott. Igazi politikatörténelmi pillanat volt ez, a demokrácia valódi ünnepe. A magyar emberek egy jelentős része azonban sajnos nem tájékozódhatott erről az adófizetői pénzből fenntartott közmédiából, ott ugyanis előbb elhallgatták az előválasztás intézményét, majd a legvadabb pártállami időket idéző módon próbálták bemocskolni az ellenzéki szavazókat és politikusokat egyaránt. 

Jogosnak tartom a tisztességes magyar emberek felháborodást azzal kapcsolatban, hogy a közmédia napjainkban már semmilyen közszolgálati funkciót nem lát el.

Kedves Tibor! Minden bizonnyal te is szeretnél választ kapni, hogy milyen aljas politikai megfontolás áll a propaganda terjesztése mögött és, hogy mikor számíthatnak a magyar adófizetők milliói arra, hogy a közmédia tisztességesen fogja őket tájékoztatni. 

Tisztelettel, 

Dr. Vadai Ágnes 

U.I.: Úgy néz ki jön a front, vagy talán ami még rosszabb: a ciklus végére még a józanabb, Európát megjárt fideszes is megbolondul. Mondjuk ilyen csapatban nem is csoda…”

Nyitókép: MTI/Soós Lajos

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 116 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
eredmeny
2021. november 12. 09:58
Valahogy úgy hazudoztok, mint a vízfolyás. Sajnos Tarlós több volt mint úriember aki az új főpolgármesterrel szemben alulmaradt.
eredmeny
2021. november 12. 09:54
Nos a közszolgálati tévébe azért nem mentek, mert féltek a valós kérdésektől. Persze a főpolgármester úr is azt gondolja az a jó ha nem válaszol a Hírtv. riporterén
Tobit
2021. november 11. 09:29
Szokás szerint hazudsz Gyurcsánynak hű tanítványa. Sokakat hívnak de egy sem bevállalós mert félnek a feltett kérdésektöl, melyek bizonyítanák, hogy az egész ballib gyülekezet hazug. A Hír Tv "Csörte"című vita műsorában az egyik fél baloldali.Ám de Vadai elvtársnő nem néz Hír Tv-t.
kitiltott
2021. november 10. 18:57
Javaslom hogy a hosszú nevű propaganda nickeket tiltsuk azonnal lxel mert csak az időnket pazaroljak ezek a Gyurcsány botok Épeszű ellenzéki nem jár ide amandira bennünket hiába győzködni.. Én speciel addig ameddig nem lesz olyan bátor ember aki ellenzekikent Szembe megy a Brüsszeli LMBTQ és migráns politikával szemben addig épeszű magyar ember nem fog rájuk szavazni hogy itt is rettegni kelljen amikor az ember 11 kor leviszi a kutyát sétáltatni.. Egyenlőre egyetlen párt tud megvedeni bennünket eset a Fidesz.. Mindenki más csak leszarja a magyarok érdekeit és lefexik a pc párt politikának
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!