Nagyon kemény csapatot nevezett meg Márki-Zay Péter programalkotóknak!

2021. november 15. 16:30

Ez valami egészen elképesztően nívótlan csapat.

2021. november 15. 16:30
null
Trombitás Kristóf
Trombitás Kristóf
Facebook

„Nagyon kemény csapatot nevezett meg Márki-Zay Péter programalkotóknak!

Király Júlia felel a pénzügyekért, akinek a nagyapja helyettes népbiztos volt a kommünben, apja már ‘71-ben országgyűlési képviselő. Apró Piroska barátnője és zseniálisan felismerte a 2008-as válságot is.

Komáromi Zoltán, a DK-s _egészségpolitikus_, akit onnan ismerhettek, hogy még tavasszal is harcosan oltásellenes volt, szerinte nem minden oltás jobb, mint a betegség. Feladata lesz összeállítani a program egészségügyi részét.

Fleck Zoltán a jogállam felfüggesztéséről delirál évek óta, közjogi irányítóként vesz részt a munkában.

Steinmetz Ádám viszi a sportpolitikát. Tiszteljük az eredményeit, de aki 2021-ben jobbikos, az felélt minden elnézést maga felé.

Bojár Gábor, balos oligarcha gazdaságpolitikában ad tanácsokat. Nemrég ismerte be, hogy a ‘80-as években korrupcióval kezdte építeni birodalmát.

Ne becsüljük alá őket annak ellenére sem, hogy ez valami egészen elképesztően nívótlan csapat. A választó ugyanis nem szakpolitika alapján dönt.”

Fotó: JOHN THYS / AFP

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 142 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
retsag
2021. november 15. 22:01
Juszt Laca akkor nem lesz médiafelelős?
jánosbácsi
2021. november 15. 21:35
Kristóf te Bayer Zsolthoz képest millen újságírónak gondolod magad ?
péterx
2021. november 15. 20:33
Volt egy ideiglenes balos program, de senki nem olvasta. Most azt állítja a hat párt, hogy a programírással törődnek. MZP is most verbuvált egy bandát. Sok program, semmi eredmény. Íme, a zavarodott balosok!...
nyugalom
2021. november 15. 20:03
Árva a 444 es a 24! Menjenek mar haza innen, sokan vannak itt!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!