Na, Trombitás Kristóf is idetalált az oldalamra

2021. november 17. 19:42

Nem hiszem el, hogy már megint MZP-hez hasonlítanak, de végülis jó, akkor kerüljünk egy lapra.

2021. november 17. 19:42
null
Perintfalvi Rita
Perintfalvi Rita
Facebook

„NA, TROMBITÁS KRISTÓF is idetalált az oldalamra, hogy elmondja a véleményét Semjén Zsolt csodás műremekéhez írott verselemzésemről. Nagyon drágák vagytok, hogy okosakat irogattok neki, csak hajrá! Ja és hát nem hiszem el, hogy már megint MZP-hez hasonlítanak, de végülis jó, akkor kerüljünk egy lapra. A múltkor már egyenesen én voltam MZP női alteragója. Azért ha már muszáj választani, akkor ezerszer inkább MZP, mint bármelyik álkeresztény, áldoktor, álszarvasvadász, gyalázatos versfirkász.

És Kristóf, ha már idejöttél azért neked is üzenek valamit. Ha legközelebb a homoszexualitást »kigyógyító« terápiákról rendezel áltudományos, néphülyítő tévés beszélgetést, álszakirodalomra és álpszichológusokra hivatkozva, legalább hívjál már meg valaki olyat is, aki ért a témához. Komolyan mondon, szívesen felvilágosítalak arról, hogy mit mond a kérdésről a modern teológia ill. orvostudomány. Legyél olyan bátor, hívj meg!”

Fotó: Perintfalvi Rita, Facebook

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 65 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Vakfolt
2021. november 18. 13:05
Ritya és a modern teológia. Húha.. nekünk jó ám a régi is.
krildi
2021. november 18. 13:05
Ennek a szörnyeteg nőnek itt bérelt helye van?
Nori70
2021. november 18. 09:05
Haha! A mondandójához nem tudtok hozzászólni, hát pocskondiázzátok.
acsko
2021. november 18. 08:51
modern teológia????
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!