Megvédjük Budapestet

2021. november 17. 13:48

Bárhogyan is támadja a kormány.

2021. november 17. 13:48
Demokratikus Koalíció
Demokratikus Koalíció
MTI-OS

„A Főváros Napján ma Budapest egyesítésénék 148. évfordulóját ünnepeljük. Ilyenkor gondolunk hálával mindazokra, akik sokat tettek Budapestért a múltban és azokra is, akik nap, mint nap tesznek a városért a buszainkon, köztereinken, idősotthonainkban, kulturális intézményeinkben. Budapest napján, Budapest miatt és miattuk sem tehetjük meg, hogy ne álljunk ki a városunkért.

A Demokratikus Koalíció egész közössége nevében, főpolgármester-helyettesként felháborítónak tartom azt a támadássorozatot, amelyet nap mint nap kell elszenvednie minden budapestinek pusztán azért, mert két évvel ezelőtt nem Orbán Viktor helytartójára szavazott. A DK ahogy eddig, úgy a jövőben is ki fog állni a budapestiekért! Akárhogyan is próbálkozik a kormány, a fővárosiak közösségét nem tudja egymás ellen hangolni. Budapest pedig a támadások közepette erősebb lesz, mint az elmúlt 148 évben valaha, ezt is ünnepeljük a Főváros Napján.”

Összesen 64 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sagirdilsiz
2021. november 19. 08:52
Mintamókus testével fogja védeni Budapestet. BudapestRestArt
Karbantartó9
2021. november 18. 09:23
Budapestet és Magyarországot tőletek kell megvédeni! (A hasonszőrűektől pedig az egész világot!)
Gintonic68
2021. november 18. 09:20
Pofátlanok, de nagyon! Hol a Vörösmarty szobor védőszerkezete? Ki vitte haza??
Kristály
2021. november 18. 08:18
2 év múlva már csak a temetők lesznek főváros tulajdonában mire a Bp. felébrednek már csak temetkezni lehet. Jó beválasztottak.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!