Márki-Zay Péterrel győzni fogunk

2021. november 11. 11:04

Listavezetőként az egész közösségem nevében mondhatom, hogy mi készen állunk a kampányra.

2021. november 11. 11:04
null
Fekete-Győr András
Fekete-Győr András
Facebook

„Hetek óta, Péter előválasztásos győzelme óta a fideszes propagandagépezet folyamatosan azon dolgozik, hogy fogást találjon miniszterelnök-jelöltünkön. Kínlódásuk látványos, egyik termékük mégis felvetett egy kérdést, amire érdemes válaszolni. Na, nem nekik, hanem inkább Nektek.

Tisztázzunk valamit az elején: mindegyik ellenzéki párt elfogadta és támogatja Márki-Zay Pétert. Ezek a hetek viszont nem a hangos kiállásokról, hanem a közös kampányról, a Fidesz legyőzésének tervezéséről szólnak a pártokon belül és a pártok között is. Mi a Momentumban a napokban listát állítottunk, hamarosan új elnökünk is lesz. 

Október 23-án hitet tettünk a közös kampány és a közös győzelem mellett. Ez volt az a közös pont, ami lezárta az előválasztási versengést és elindította a kampány következő időszakát. Az előválasztáson ugyanis az öt miniszterelnök-jelölt mögött hat párt, mozgalmak, civilek és persze több millió változást akaró ember áll, dolgoznunk kell azon, hogy áprilisban velük együtt győzhessük le a Fideszt.

Mi, a Momentum Mozgalomban az új politikai generációt képviseljük, akik keleti hitelek és keleti elnyomás helyett nyugati béreket és európai szabadságot akarnak. Listavezetőként az egész közösségem nevében mondhatom, hogy mi készen állunk a kampányra, jelöltjeink, kampánycsapataink és aktivistáink várják a kampányt, várják a lehetőséget, hogy megmutassuk ország-világnak, hogy milyen új Magyarországot leszünk képesek közösen felépíteni. Ennek a változásnak mi leszünk a mozgatórugói!

Hajrá MZP! Hajrá Momentum! Hajrá ellenzék!”

Fotó: Facebook/Fekete-Győr András

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 68 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Theresamari
2021. november 15. 09:21
Én is azt hittem h elment már szülni! Az is lehet hogy ez csak a fedő sztori, valójában majd ő szeretné ki hordani és meg szülni a vágyott gyermeket. Ez biztosan nem az ő gyereke, ő nem tud ilyet csinálni
Erdőmester
2021. november 13. 17:51
Szánalmas kis mitugrálsz! Milyen listát vezetsz? Ki azon a második meg a harmadik? Úgy beszélsz, mintha lenne olyan lista, amelynek élén befutó lehetsz, de nincs! Gyurcsánynak van! azon neked nem sok babér terem.
Bokros Birka
2021. november 12. 13:37
Győzzetek majd elsunnyogni a moslékzabáló büdös picsába Hakapeszi Makival!
ThunderDan
2021. november 12. 11:30
Kinek mi... Constantinusnak - a kereszt Fekete-Győrnek - Márki-Zay
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!