Még nem készültek el a Márki-Zay Pétert lejárató hazugságok, addig is velem foglalkoznak

2021. november 08. 09:36

Nehéz fél év következik, valahogy bírjuk ki és aztán véget vetünk ennek a nyomorult, hazug világnak!

2021. november 08. 09:36
null
Karácsony Gergely
Karácsony Gergely
Facebook

„Egészen szánalmas, hogy a Városháza nem létező eladása után, most egy olyan ingatlanértékesítésen pörög a lakájmédia, ami Tarlós István ideje alatt indult, ahol a vevő a NER-hez ezer szállal kötődik, amelyet a fideszes bizottsági tagok és a budafoki fideszes városvezetés is támogatott – teljes joggal, hiszen minden szempontból átlátható és korrekt volt.

És ehhez a lakájmédia egy olyan hangfelvételt használ, amin a szövegből kikövetkeztethetően Tombor András, fideszes oligarcha egykori munkatársa beszél.  Úgy látszik, még nem készültek el a Márki-Zay Pétert lejárató hazugságok, addig is velem foglalkoznak.
Kedves változást akaró honfitársaim! Nehéz fél év következik, valahogy bírjuk ki és aztán véget vetünk ennek a nyomorult, hazug világnak!”

Nyitókép: Kisbenedek Attila / AFP 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 128 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
kolozsv
2021. november 09. 00:11
"aztán véget vetünk ennek a nyomorult, hazug világnak" A mi világunk nem nyomorult. De igazad van, a ti hazug nyomorotoknak véget vetünk.
egripeti77
2021. november 08. 20:59
Szerencsétlen balek, azt sem tudtad, hogy eladták alólad a városházát. Lúzer.
nyugalom
2021. november 08. 18:44
Ocska proli ez a kupac! Egyre rosszabbul nez ki!
NTLLK
2021. november 08. 18:26
Véget vetünk, Gelgely! Véget vetünk! Isten segedelmével...Hogy MZP-nek is megfeleljen!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!