A nagykövet urakat nem azért küldték, hogy a demokráciánk helyzete miatt aggodalmaskodjanak

2021. november 26. 10:26

Ez nem új recept. Hornék és Gyurcsányék is így árulták ki a nemzeti vagyont liberalizáció címén.

2021. november 26. 10:26
null
Kötter Tamás
Kötter Tamás
Facebook

„Csak nem most találkozott Márki-Zay Péter a külföldi befektetőivel? Hetek óta arról szólnak a hódmezővásárhelyi hírek, hogy a polgármester melyik oligarchától mennyi pénzt kap/kér/fog kapni a miniszterelnöki kampányára. A jelek szerint most szintet lépett és a külföldi érkeklődökhöz fordult. Azt már tudjuk, hogy Bojár Gábor pár millió forintért cserébe programot írhat, így megtippelni is nehéz, hogy eurómilliók ígéretében miként osztaná a nemzeti vagyont Márki-Zay.

Mindenki nyugodjon meg, a nagykövet urakat nem azért küldték Magyarországra, hogy a demokráciánk helyzete miatt aggodalmaskodjanak! A nagykövetek azért jöttek, mert a régióban erősíteni szeretnék a román, a svéd vagy éppen az ír befolyást. Az ok, hogy miért ültek le a választások előtt pár hónappal egy párt és pénz nélküli miniszterelnök-jelölttel tárgyalni az nem más, mint hogy meghallgassák mit kínál nekik, ha esetleg támogatják hatalomba kerülését.

Ez nem új recept. Hornék és Gyurcsányék így árulták ki a nemzeti vagyont liberalizáció címén. A befolyó pénzből meg természetesen nem maradt semmi, hiszen a Vaslady óta tudjuk, hogy a szocialistákkal az a baj, hogy mindig kifogynak a mások pénzéből. Ne engedjük, hogy Márki-Zay Péter újra a progresszió és a liberalizáció jegyében külföldi kézre játszhassa nemzeti értékeinket.”

Nyitókép: Facebook

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 9 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Ízisz
2021. november 26. 18:37
Most már nagyon úgy néz ki, hogyha az ellenség megnyerné a 22-es választást, lopcsótányferkó klán, már nem tudna beleszólni makimajom miniszterelnökké választásába!!! Ez már el van döntve... ezért ez a nagy hallgatás is... A szemünk láttára készülnek a csalásra, a választás beavatkozásába minden helyről!!! Már csak egy dolgunk van, ennek a megakadályozása!!!
Pitypangocska
2021. november 26. 18:33
Nagykövet urak, eddig voltatok szívesen látva. Mostantól húzhattok MZP-vel oda, ahonnan jöttetek. Mert a belügyeinkbe tilos még közvetetten is beledumálnotok!
euphorbiapulcherrima
2021. november 26. 10:59
Azt tudjuk, hogy az USA nagykövet szervezte, de kik vettek részt ezen? Jó lesz tudni.
hegyivadász
2021. november 26. 10:52
Pontosan így van.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!