Márki-Zay a liberálisok pénze nélkül egy senki

2021. november 10. 18:21

Az ilyen embert a nyugatiak sem becsülik, sőt lenézik. A nyugatiak ugyanis saját országuk kormányát akkor sem pocskondiázzák idegenek előtt, ha nem értenek velük egyet.

2021. november 10. 18:21
null
Munkáspárt
munkaspart.hu

„Márki-Zay Péter mélyen benyalt az európai liberálisoknak tegnap, amikor kijelentette: Orbán »fasiszta pártállamot épít«. A liberálisok imádják az ilyen szövegeket. Márki-Zay jól megdolgozik a liberálisok pénzéért, ami nélkül Márki-Zay egy senki lenne. Az ilyen embert a nyugatiak sem becsülik, sőt lenézik. A nyugatiak ugyanis saját országuk kormányát akkor sem pocskondiázzák idegenek előtt, ha nem értenek velük egyet. Nem kétséges, hogy Márki-Zay megkapja a pénzt. Ha győz, majd behajtják rajta a számlát.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 71 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Pelso j.
2021. november 11. 13:38
Ti meg a fidesz pénzével együtt vagytok senkik. Kár belétek az adófizetők egy fillérje.
..--..
2021. november 11. 09:51
-zsoltkom- "Márki-Zay a liberálisok pénze nélkül egy senki" Ez a mondat azért egy általános igazságot takar... sem kereszténynek... sem politikusnak.. sem embernek lenni nem lehet valakinek a pénze nélkül. (Jézus koporsóját sem őrizték ingyen.) Ha egyszer az ember közösségi ember, ha egyszer még az akár 40 millió extrán értéktelen forint is kell a nemzeti szaporodáshoz. A MKE sincsen meg állami támogatás nélkül, simán egy senki lenne. De ott van Rákay is és egyéb fideszes nyikhajok az "elemzőik" között... hol lennének Orbán osztogatta milliárdok nélkül. Sikerük titka... 5 elbaszás és egy éppenhogy valós teljesítmény, ez ismétlődve ciklikusan... jól megszórva közpénzekkel. Egy idióta is tud ilyen körülmények között sikert elérni... úgy mond, valaki lenni. És akár úgy is igaz, hogy liberális pénz kell, hogy valaki ne legyen senki... Orbán és bandája szépen kikupálódott a libsi Soros pénzeken... ők így senkik valakikként. A kommunizmusból itt ragad Thürmer, meg csak tudja, hogyan megy a pártszerű pénzosztogatásból megmaradni... volt rá Thürmernek egy életnyi tapasztalata, nem mai sarló és kalapács.
merkur
2021. november 11. 09:29
Rossz a link! Az eredeti oldalon is el akartam olvasni, de csak a szervezeti szabályzat jött fel!
pintyőke
2021. november 11. 09:11
Nem kétséges, hogy Thürmer megkapja a pénzt...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!