Márki-Zay annyira jobboldali, mint amennyire a gyomnövény kerti fűszer

2021. november 10. 18:35

Abban a híres vörös kondérban sosem állnak össze az ízek, bármivel próbálják fűszerezni.

2021. november 10. 18:35
null
Szabó Gergő
PestiSrácok.hu

„A nemzet Zajos Petije a völgy mélyén is lejtmenetbe tud kapcsolni, hiszen nem elég a rezsinövelési terv nyílt megvallása, a fideszes tömegek leostobázása és az önimádó pozőrség, képes lábon lőni magát teljesen mellékesen is, ahogy legutóbb többször is megtette. Az összeomlást okozó német energiapolitika eszetlen majmolása és egy »csipetnyi« kraftos hazugság a népszerűségi adatokról simán belefér egy miniszterelnök-jelölt repertoárjába, hiszen Zajos Peti a házi, balos Republikon Intézet “felmérése” szerint utcahosszal vezet Orbán Viktor előtt, amit örömmel hirdet is. A magát megváltóként aposztrofáló vásárhelyi gurutól megtudhattuk azt is, hogy csak ő képes felszabadítani az elnyomott hazát. A felszabadulás 1945-ben is egészen mást jelentett, mint amit a szovjet elvtársak a fülünkbe harsogtak, és mást jelent ma is, Márki-Zay és Gyurcsány szájából is. Zajos Peti közben elfelejti, hogy folyamatos hazugsággal, nárcisztikus, önimádó szólamokkal nehéz új korszakot nyitni, inkább a régi, 2010 előtti sötétséget lehet újból rászabadítani a magyar emberekre. Kell ez nekünk? Nem! Van ezt még hova fokozni? Persze, hogy van! Látják ezt a magyar emberek? Látniuk kell! Egy jobboldali keresztény ugyanis sosem harcolhat Gyurcsány Ferenc sikeréért.

Abban a híres vörös kondérban sosem állnak össze az ízek, bármivel próbálják fűszerezni. Így az sem jön be, amikor ráfogják a gyomnövényre, hogy kerti fűszer, ahogy Márki-Zayra azt, hogy jobboldali. Egyik sem igaz. A híres keresztény mondta már, hogy Jézus baloldali volt, Gyurcsány őszödi beszédére azt, hogy igazságbeszéd, és pár hét alatt több olyan kijelentés hagyta el az aranyszájú Márki-Zay fogainak kerítését, ami rendkívül kellemetlen az egész ellenzék számára. Természetesen jó kommunista módjára igyekeznek a hülyeséget elmeélnek, a kapkodást bátorságnak feltüntetni, de úgy tűnik, a magyar emberek ennek nem ülnek fel.”

Fotó: Ficsor Márton

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 27 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
AROON
2021. november 11. 05:33
Maki tanulmányozta Nicolae Ceausescu életet! Az előbbi Magyarország "géniusza", az utóbbi a Kárpátoké volt! A hasonlóság, mint kinézetre, mint politikára teljes. Eddig nem hittem a reinkarnációban, de most hajlok rá!
Fekete85
2021. november 10. 22:36
Szabó G rezsimcsicskát felkérhetnénk határozza már meg nekünk , ki jobboldali, baloldali, náci, kommunista stb és akkor tudjuk Kicsit szánalmas hogy a senkit se érdeklő MZP ről naponta rittyent vmi noname propagandista egy szart se érő nem is tudom mit, hogy mi nem és ezzel szemben mi. Fotók hogy jövőre el kell menni dolgozni ? Nem szégyen az. Ez az amit most csináltok
general Ziaul Hakk
2021. november 10. 20:00
Nekem MZP kereszténységre hivatkozása nem tetszik , a többi rendben van . szájer orgiás ereszcsatornás BALFASZ alaptörvénye mérgezett túlságosan hazudott-kereszténységgel . A kereszténynek tilos a Lopás , de a hazug hazaáruló tolvajfidesz mindent a Lopásra alapoz !
kunfia
2021. november 10. 19:47
Orbánék szerint a jobboldal legfőbb ismérve a korrupció. Orbán elvtárs,tévedésben vagy,nem az a jobboldali cselekedet,hogy a rokonaidat,strómanjaidat állami pénzzel tömöd,és azt a pénzt a magyaroktól vonod el! Orbán elvtárs,amit ti csináltok,az a legvadabb neoliberális politika megspékelve korrupcióval. De Hadházy óta tudjuk,a korrupt gazembernek ebben is: "Muszáj hazudnia,mert túl sokat lopott!"
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!