Magyarország élen jár a klímavédelmi célú jogalkotásban

2021. november 03. 21:33

Magyarország a 13. helyen áll globális szinten a széndioxid-kibocsátás csökkentésére tett intézkedések tekintetében.

2021. november 03. 21:33
null
Varga Judit
Varga Judit
Facebook

„Magyarország élen jár a klímavédelmi célú jogalkotásban

A COP26 klímacsúcs apropóján talán nem is lehetne aktuálisabb az a napokban a KPMG által megjelentetett kimutatás, amely az országok klímavédelemért tett erőfeszítéseit vizsgálja és rangsorolja.

A Net Zero Readiness Index több mint 100 mutató alapján állapította meg, hogy Magyarország a 13. helyen áll globális szinten a széndioxid-kibocsátás csökkentésére tett intézkedések tekintetében.

Külön kiemelendő, hogy a jogalkotás szintű intézkedések területén hazánk maximális pontszámot ért el, amivel rajtunk kívül csak 4 ország büszkélkedhet.

Ennek elismerésre méltó példája, hogy hazánk elsők között rögzítette törvényi szinten azt a vállalást, hogy 2050-re klímasemleges országgá váljon, de számos más olyan intézkedést is hozott, amelyet a kormány közvetlen forrásokkal és adókedvezményekkel egyaránt ösztönöz!

Bajban lehetnek most a balliberális oldalon, hiszen egy újabb független vizsgálat cáfol rá folyamatos hisztériakeltésükre. A magyar kormány klímapolitikája működik, és ezt most már a világ egyre több pontján ismerik el!

Szolgáljon ez bizonyítékul arra, hogy a magyar konzervatív zöld politika hatékony és sikeres! A munkát folytatjuk, az otthonunkat megvédjük!

Hungary is at the forefront of climate protection legislation

During the COP26 climate summit, it could not be more timely to mention a KPMG report that examines and ranks countries' efforts in climate protection.

According to the Net Zero Readiness Index and based on more than 100 indicators, Hungary ranks 13th globally in terms of measures taken to reduce CO2 emissions.

It is worth highlighting that in the field of legislative measures, Hungary has gained the highest score, which only 4 countries can boast of.

As an excellent example, Hungary was among the first states to convert the commitment to become a climate-neutral country by 2050 into law. Moreover, the government has also taken several other measures, thereby using incentives such as direct resources and tax breaks!

They may be in trouble now on the left-liberal side, as another independent study refutes their continuous hysteria. The Hungarian government's climate policy is working, which has been recognised in a growing number of countries in the world!

Let this serve as proof that the Hungarian conservative green politics is effective and successful! We will continue to work and protect our home!”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 32 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
files32
2021. november 04. 13:53
Kiakadtak a kommentelők Varga Judit nagylelkűnek szánt bejelentésére https://alfahir.hu/2021/11/04/varga_judit_minimalber
Fekete85
2021. november 04. 09:15
Ingatlanslekuláns fasiszta tolvaj picsa.
tölgy
2021. november 04. 08:10
"Magyarország élen jár" Azé' ideje lenne felhagyni ezekkel a bolsi szófordulatokkal... Hamis és undorító. Elégszer hallhattuk az átkosban és a böszmék uralkodása idején is.
djcs
2021. november 04. 07:32
Hazudtok reggel, délben,este. Szisztematikusan tönkre teszitek, ellehetetlenítitek a magán erdőgazdálkodást, az állami erdőket meg csendben átjátsszátok a ner-lovagoknak, a fidesz olicgarháknak.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!