Lázár János úr!

2021. november 29. 15:50

Azt ajánlom a parlamentben kérdezze fel az utódját, és háborodjon fel a saját döntésein!

2021. november 29. 15:50
null
Jámbor András
Jámbor András
Facebook

„Lázár János úr!

Kifejezetten szórakoztató volt hallani attól a volt minisztertől, aki a különböző források felett diszponált, azon sopánkodni, hogy túl sok forrás ment Budapestre! Én azt ajánlom a parlamentben kérdezze fel az utódját, és háborodjon fel a saját döntésein! Jó show lesz!

De ha már ilyen barom kijelentéseket tesz, hogy Budapest a vidék kárára kap erőforrásokat, akkor jelezném, hogy van erre egy kiváló megoldás! A kormányváltás, ami után több forrás lesz értelmesen elköltve vidéken, és Budapesten is!
Ugyanis a Budapestre érkező források az elmúlt 10 évben nagyrészben valójában nem a Budapestieknek érkeztek, hanem a kormány saját nünükéinek!

A Puskás Stadionra menő 200 milliárd forintot például még a Tarlós féle városvezetés is biztosan jobban költötte volna el, nemhogy a Karácsony Gergő vezette! Lehetett volna ebből a pénzből közlekedésfejlesztésre költeni, zöldíteni, de akár több utcai tisztitógépet is venni!

De nehogy már azt mondja, hogy a Karmelita kolostorra, a kormányzati várnegyedre elmenő százmilliárdok a budapestieknek mentek! Ebből a pénzből fel lehetett volna például Budapest csatornahálozatát is újítani!

És lehetne sorolni a költséghatékonynak szintén nem nevezhető, és a budapestiek érdekeit semmiképpen sem szolgáló és általuk egyenesen ellenzett beruházásokat, mint például a további stadionokat, a Városliget beépítését, a Biodómot! A sor végtelen!
Ezekről a »fejlesztésekről« szinte majdnem mind Ön is döntött! Egyiket se a budapestiek kérték, egyiket se Budapest aktuális városvezetése kérte! 

És itt feltenném a kérdést, mikor kér bocsánatot a vidékiektől azért, mert az elhagyott vidéket önök, és személyesen Ön se fejlesztette, ellenben ilyen undorító luxusberuházásokra költötték a nép pénzét

Én megnézném ahogy ezt elmondja egy makói kiskocsmában! Szerintem az Ön zsebéből bicskáznák ki a képviselői kártyáját!
Gyenge próbálkozás összeugrasztani vidéket és Budapestet, mert nem a budapestiek, vagy a vidékiek, hanem Ön és Orbán Viktor felelősek azért ahova az ország jutott!

Egyébként pedig figyelmébe ajánlom Nemény András, Szombathelyi polgármester tegnapi írását, arról, hogy a vidéki polgármesterek pártállástól függetlenül álltak be Karácsony Gergely mellé, a forráselvonások ellen:
»Pécs polgármesterével, Péterffy Attilával együtt érveltünk amellett, hogy a 23 várost képviselő Megyei Jogú Városok Szövetsége dolgozzon ki és küldjön el a kormánynak egy javaslatot,  melyben az infláció emelkedés, az iparűzési adó kiesés, az energiaárak és a bérfejlesztés okozta többletforrás igény kompenzációját kérjük. Nagy eredménynek tartom, hogy a többségben lévő kormánypárti polgármesterek is az ügy mellé álltak és hamarosan elkészül a közös javaslat.«
Úgy tűnik az egységfront nem Budapest ellen alakul, ahogy Ön szeretné, hanem az önkormányzatok kivéreztetése ellen!

Aki ebbe az egységfrontba csatlakozna, a lenti petíciót aláírva tudja megtenni:
https://www.jamborandras.hu/adja_vissza_a_penzt_a_fidesz...
Vagy visszaadja a Fidesz, vagy visszavesszük a kormányváltás után! 

Jámbor András, Országgyűlési képviselőjelölt Budapest 6-os számú választókörzetében Józsefvárosban, Ferencvárosban, a József Attila-lakótelepen”

Fotó: MTI

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 65 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
19carlo58
2021. december 01. 13:22
Orbán 150 milliárdból (nem 200 milliárd!!) világszínvonalú stadiont épített. Karácsony a Tarlós által otthagyott 230 milliárdból sárga csíkokat festett !! Tehetségtelen, gonosz banda.
molnarat
2021. november 30. 14:58
Mikor kérdezték meg a budapestieket a Városliget projektről? Még mindig a beépítésről beszél ez az idióta! Az egyik legnagyobb bűnük ez, hogy 50 fanatikus favédő hülye miatt megtórpedóztak egy világhírő és nagyszerű projektet. Csak ártani tudnak és rombolni! De megérdemeljük (én is pesti vagyok)! Sajnos el kell viselni, hogy az idióta többség ezeket a hülye komcsikat visszaszavazta. Budapest éppen jó úton haladt ahhoz, hogy a világ egyik legérdekesebb és legszínvonalasabb helye legyen. Erre visszahozzák a Szamuelyket és süllyedünk a vissza a Demszky féle balkáni pöcegödörbe!
Ezért regisztráltam
2021. november 30. 06:37
Sebaj, András, a következő visszavonulásod után talán megérted! :-)
ellenforradalmi
2021. november 30. 06:27
Utoljára 2010-ben szavaztam a Fideszre, akkor azt ígérték, hogy levágják a kezét annak, aki belenyúl a közösbe. Akkor ez még harcosan Putyin-ellenes, Európa-párti, konzervatív kormány volt. Ma már ebből a háromból egy sem igaz.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!