Ki az ittasokkal az Országházból!

2021. november 14. 15:52

Szanyi Tibor szerint ittasan sok mindent nem szabad csinálni, de országot vezetni különösen nem!

2021. november 14. 15:52
Igen Szolidaritás Magyarországért Mozgalom (ISZOMM)
Igenszolidaritás

„Szanyi Tibor, az Igen Szolidaritás Magyarországért Mozgalom (ISZOMM) miniszterelnök jelöltje felkérte Székely Sándort, a párt országgyűlési képviselőjét, hogy fontolja meg egy olyan országgyűlési határozati javaslat benyújtását, amely megakadályozza, hogy a képviselők (vagy bárki más) ittasan végezzék munkájukat a magyar törvényhozás épületeiben.

»Most már elég sok eset volt, amikor ittasnak tűnő képviselők tartózkodtak, sőt szavaztak a plenáris, vagy bizottsági üléstermekben. Ha ezek kivizsgálására eddig nem volt akarat, vagy lehetőség, akkor most vegyük elejét!

Ittasan sok mindent nem szabad csinálni, de országot vezetni különösen nem!« – mondta Szanyi Tibor,

s hozzátette: »Arra kértem Székely Sándort, hogy fontolja meg, vajon van-e lehetősége olyan jogszabályt kezdeményezni, amely az Országházában amúgy is jelen lévő egészségügyi szolgálatot felhatalmazza a szúrópróbaszerűen, avagy gyanú esetén célzottan végzett alkoholtesztelésre, illetve a gránátvetőkkel is felszerelt parlamenti őrséget néhány jó szimatú, képzett felderítő ebbel kiegészíteni. Csodálatos technikák léteznek, alkalmazzuk őket, ha már a ‘videobíró’ nem elégséges.«

Székely Sándor jelezte, hogy a miniszterelnök-jelölti felvetés lehetőségeit megvizsgálja, hiszen őt is aggasztják a hivatkozott esetek.

ISZOMM Sajtó”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 60 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
formaegy
2021. november 15. 17:36
Igaza van, ez nem kérdőjelezhető meg! Viszont biztos vagyok abban, hogy sokan elnevették magukat, hogy ezt éppen Szanyi mondja. )))) Abban a pillanatban bevillant pár kép a parlamentből Szanyi elvtárs. ))))))
crydog
2021. november 15. 06:49
Szanyi kapitány, ez most vicc?..mert komolynak elég durva lenne..
Sulammit
2021. november 14. 23:13
Sokszor beszélni sem tudtál Szanyi, olyan részeg voltál és még te beszélsz?! Rajtad nevettek és beszólogattak neked a képviselőtársaid.
Szerencsi Veronika
2021. november 14. 22:58
Hát ennek semmi önkritikája nincs?????? Tajt siker volt néhány felszólalásakor - csak nevetni lehetett rajta. Lehet, hogy ezt akarja megelőzni - nehogy betintázzon ha megint beülne a padba.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!