Segítség a vádlottak padjáról

2021. november 04. 16:23

Éppen a baloldalon sorjáznak a kétes ügyek, a bíróság elé állított közszereplők.

2021. november 04. 16:23
null
Kis Ferenc
Magyar Nemzet

„A baloldal egyik unalomig sulykolt toposza, hogy választási győzelme esetén másnap már kattan a bilincs a »tolvaj« fideszeseken, lesz felcsúti per és lezárják a határokat, börtönbe csuknak mindenkit, akinek köze volt az elmúlt 12 év kormányaihoz. Az ilyen kijelentéseket persze értéküknek megfelelően kell kezelni, a vérgőzös demagógia a reménybeli szavazatmaximálás érdekében nem ismer határokat.

A ténybeli jogi és morális abszurditáson túl azonban érdemes felhívni a figyelmet arra a körülményre is, hogy éppen a baloldalon sorjáznak a kétes ügyek, különböző gazdasági bűncselekmények miatt bíróság elé állított közszereplők, akik felajánlották szolgálataikat Gyurcsányéknak. A segítség módja személyenként változó: van, aki értékes információkkal, tanácsokkal szolgálhat, a másik gondoskodik a politikai ellenfelek lejáratásáról, és akad nagy mecénás is köztük, aki a pénzét adja.”

Címlapkép: MTI/Balogh Zoltán

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 13 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
amca
2021. november 04. 18:26
Aki gyermekeket meglop,annak vágják le a faxát. Utána mehet.
Box Hill
2021. november 04. 17:53
Az a baj, hogy sorjáznak. Befejezésre nem jutnak. Az angol szerint az igazságszolgáltatás halasztása annak megtagadásával egyenlő.
MayorAnna
2021. november 04. 16:46
Budaházy 12 éve húzódó ügye megerősíti...
olajfa1
2021. november 04. 16:32
Csak már látnám a rács mögött ezt az alakot.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!