Fölényesen vezet az ellenzék Budapesten

2021. november 03. 19:16

A legfrissebb adatok szerint a fővárosban 13 százalékot verne az ellenzéki összefogás a Fideszre.

2021. november 03. 19:16
null
Karácsony Gergely
Karácsony Gergely
Facebook

„Köszönöm a bizalmat! Fölényesen vezet az ellenzék Budapesten, és én még ennél is nagyobb győzelmet aratnék egy most vasárnapi főpolgármester-választáson.

A legfrissebb adatok szerint a fővárosban 13 százalékot verne az ellenzéki összefogás a Fideszre, nem véletlen, hogy teljesen elengedték Budapestet. Nap mint nap tapasztaljuk a 2019-ben elszenvedett vereségre adott válaszlépés, a kivéreztetés hatásait, de hiába költött százmilliókat a Fidesz a lejáratásomra, az emberek átlátnak az orbáni bosszúpolitikán.

A következő fél évben mindent meg kell tennünk azért, hogy az ellenzék vízióját az ország minden részére eljuttassuk, és Márki-Zay Péter vezetésével véget vessünk Orbán Viktor embertelen rendszerének.”

(Ábra: hvg.hu)

Fotó: ATTILA KISBENEDEK / AFP

Összesen 205 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
masikhozzaszolo
2021. november 05. 11:00
Szemüveges, ugye? Le kellene cserélni. Tarlós is vezetett.
llancsi74
2021. november 05. 07:10
A főváros mindig is vörös volt. Megérdemelnék, ha igaz lenne. Aztán a méhlegelőn indulhat a vursli.
laci.manutd
2021. november 04. 23:49
Ez teljesen hülye!
Kun Béla
2021. november 04. 21:22
Karácsony Impotens Gergő , a megrendelt házi közvéleménykutatással hencegsz , te ripők ? :) Ennyi erővel hivatkozhatnál Joszif Visszarionovics féle mondásra is te nyomorék ! Elnyerted a valaha volt legszarabb polgármester címét , ilyen haszontalan tehetségtelen vezetője még tán a Kádár diktatúra alatt sem volt , ha lenne egy csepp önismeret benned ( ami nincs ) belevetnéd magad a Dunába ! Ha lesz egyszer viasz panoptikuma a fővárosnak , téged csörgősipkával fognak kitömve kiállítani !
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!