Elnézegettem ezeket a baloldali megmondókat a tévében, Jézusom

2021. november 24. 18:17

Ha kettőnél több közéleti váltásod volt, szerintem hülye vagy, esetleg becstelen.

2021. november 24. 18:17
null
Szentesi Zöldi László
Facebook

„Az egyik kisgazdaként dörzsölődött hozzánk, a másik ott lihegett jobbikosként, a harmadik óriási fideszes volt, ezerszer nagyobb bármelyikünknél.

Ma mind ott lóg kifelé Márki-Zay Péter ... ööööö .... nyakkendőmerevítőjéből.

Most ezek szövegelnek itt demokráciáról, szeretetről, meg a többi sületlenségről, ami nekik persze nem olyan fontos, viszont a pénz, hatalom onnan áramlik hozzájuk (már amennyire, hiszen ezek mind elveszett értelmiségiek ... )

Vicces ez a világ. Azért kíváncsi lennék a magyarázatukra. A hazugságaikra, a megfelelési motívumaikra. Nem barátként (soha nem engedtem magamhoz őket... ), inkább íróként.

Hozzáteszem: egyszer lehet tévedni. Még talán kétszer is. De annál többször nem, ha kettőnél több közéleti váltásod volt, szerintem hülye vagy, esetleg becstelen.

Én így látom.

Ja. És könnyen beszélek, mert tőlem baloldali ováció NINCS, NEM VOLT, NEM LESZ. Inkább lelőném magam, mint hogy az ő hazaárulóikat futtassam.”

Fotó: Facebook

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 54 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sheu
2021. november 28. 04:10
Mocskos baloldal.
csjanos
2021. november 25. 10:15
....igaz...egyetértek minden szavával...csak így tovább..
Lauder Stenonis..
2021. november 25. 09:10
Ez különösen vicces 0rbán pályafutását nézni. 1. Hithű kommunista családból származik. Ezért lett ifjúkommunista. 2. Haverjaival megalapítja a fideszt, ami liberális és a szadesz testvérpártja. 3. Majd gondol egyet és liberálisból hirtelen jobboldali konzervatívvá válik (legalább is papíron). 4. És végül elérkezünk napjainkig, amikor szélsőjobboldali populista. Ceterum autem censeo 0rbán Viktor hazaáruló.
Galerida
2021. november 25. 08:01
Nem akarnak visszamenni karosszéria lakatosnak, vagy a balettba ugrálni... Attól, hogy a Fidesz kiselejtezte őket, még jelentősen emelik a ballib oldal szellemi szintjét...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!