Eljött az ideje az Európai Bizottság nevű gittegylet sóval való behintésének

2021. november 30. 16:07

Kerüljük a Karácsony kifejezést, meg Mária helyett használjuk a Malika nevet.

2021. november 30. 16:07
null
Rákay Philip
Facebook

„Ennyi kontraszelektált, félkegyelmű, megfelelési kényszeres félművelt bürokrata világviszonylatban is több volna a kelleténél, de hogy ezek mind az Európai Unió droidjai, az roppant mód súlyos.

Nem sorolom fel a politikai korrektség jegyében megálmodott, bornírtabbnál bornírtabb legújabb ötleteiket, amelyek mindegyike az önfeladó, önsorsrontó »jóemberkedés« álszent zászlaja alatt született, mert ez az egész annyira abszurd, hogy komolyan nem hiszek a szememnek. Negyedszerre olvasom újra, pedig nincsenek szemantikai-szövegértelmezési problémáim...

Kerüljük a Karácsony kifejezést, meg Mária helyett használjuk a Malika nevet... (Ez legalább Kalácsony Gelgelynek könnyebbség lenne...)

De komolyra fordítva! Tényleg itt tart ma az egykor nagybetűs Európa nyugati fele? Az átkosban általunk vágyott és csodált, dicső nyugat? Ide sikerült eljutniuk? Ezek a félnótás kretének az ő választott vezetőik, akik bennünket merészelnek kioktatni demokráciából? Ezek? Tényleg dermesztő...

Nem baj! Mi csak azért is őrizzük a lángot! Őrizzük meg – legalább magunk és a gyerekeink miatt – a valódi európai kultúrát és saját, patrióta értékrendünket!!!”

Fotó: Rákay Philip, Facebook

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 71 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Senki99Alfonz
2021. december 01. 16:18
Filip Kálmán! Húzz a bánatba, ha nem tetszik! De lehetőleg a csürhéddel együtt! Senki nem fog sírni utánatok. A megmaradt segélyt majd megkapja más.
youngboy
2021. december 01. 15:25
Nem Filip. Előbb a szörnyszülött Európai Parlamentet kellene szétzavarni. Utána pedig azt mondani a Bizottságnak: "Lábhoz, azt csinálod, amit a gazdi -- a kormányfők Tanácsa -- mond!"
tetx
2021. december 01. 01:36
Szerintem nem most jött el az ideje, hanem évekkel korábban. De tény most már nagyon durván tolják. Ha most sok pénzem lenne lámpavas öntödét és kötélgyárat vennék befektetésként.
Gyugyu12
2021. november 30. 20:54
Kálmán! Akkor miből etet a skizofrén pszichopata gazdád?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!