Donáth Anna nagyapja már 1934-ben a kommunista párt tagja volt

2021. november 22. 09:37

Jól látható ívet rajzolnak le ezek a 3 generációs bolsevik családok.

2021. november 22. 09:37
null
Kötter Tamás
Kötter Tamás
Facebook

„Azt hiszem a Donáth és Fekete-Győr nagypapák nehezen értenék meg, hogy a Momentum kommunista ifi pártként miért vallja magát »új« politikai erőnek. Jól látható ívet rajzolnak le ezek a 3 generációs bolsevik családok. Donáth Anna nagyapja, Donáth Ferenc már 1934-ben a kommunista párt tagja volt.

Fekete-Győr Endre 1946-ban lépett be a magyar kommunista pártba, ahol egészen a Heves Megyei Tanács Végrehajtó Bizottságának elnöki posztjáig vitte, ahonnan korrupciós ügyei miatt mentették fel. A módszer nem változott. A hatalomért ma is bármilyen gátlástalan eszközt bevetnek és ahogy az elmúlt 100 évben mindig, úgy a baloldal most is külföldi érdekeket, idegen hálózatot szolgál a magyarok helyett.

Ne felejtsük el, hogy az Apró-Dobrev-Gyurcsány klán is generációkon átívelve élősködnek a nemzeten! Jó lenne, ha ezek a kommunista dinasztiák végleg eltakarodnának a magyar közéletből!”

Fénykép: Földházi Árpád

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 74 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Bradanek
2021. november 22. 19:15
"Egy brancs maguk"
Harula
2021. november 22. 15:58
Éééés? Az én apai nagyapám meg nyilas volt, attól én meg neonáci vagyok? Kötter Tamás kijelentései újabb bizonyítékot nyújtanak arra, hogy; 1. megvalósulni látszik, és társadalmi szinten elfogadott vált a Hofi vicc logikája: van akváriumod? Niincs? Akkor buzi vagy. 2. a média (nem, nem teszünk különbséget hovatartozás párthozzáállás szintjén) nem másra törekszik mint az emberek totális hülyének nézésére ill. elhülyítésére 3. A média a nemzet pöcegödre, a médigecik pedig a a nemzet pöcegödrének kidobott szemetének legalja szarán élősködő ganajtúróbogarak parazitái.
Ildikó99
2021. november 22. 15:31
A vér nem válik vizzé.
Netbakter
2021. november 22. 14:54
Azért vegyük figyelembe, hogyOrbán Viktor apja, nagyapja is kommunista volt. Sőt ő maga is KISZ tag volt. Soros pénzén tanult miközben szülei lopták a munkások pénzét, sőt 7 év alatt 15 milliárdot kerestek- és nem fizetésből. És ne feledkezzünk meg a barátokról sem. pl Kövér L- Soros ösztöndíjas, apja 1930-tól Mszmp tag, ő 1986-tól
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!