Demeter Szilárd bizonyos fokú profizmusra tett szert trollkodásból

2021. november 08. 17:55

Sértegesd, hülyézd, vegzáld, fikázd őket, egyszóval: viselkedj Orbán Viktor-módra.

2021. november 08. 17:55
null
Péterfy Gergely
Facebook

„A NER alapja a trollkodás, ezt régóta tudjuk. Minden helyzetben tedd és mondd azt, ami a lehető legcikibb, és amitől a lehető legtöbb embert önt el a szekunder szégyen. Használd rendeltetésével ellentétesen a civilizációt: a diktatúrát nevezd demokráciának, a pogányságot kereszténységnek, a lopást gazdasági fejlődésnek. Mindenbe köpj bele, mindennek (is) állítsd körömszakadtáig az ellenekezőjét, mindenkit rúgj seggbe, majd pedig sértődj meg azokra, akik ezt sérelmezik. Helyezz hazug, alkalmatlan, partiképtelen, késsel-villával enni nem tudó, fogalmatlan outsidereket a legfontosabb pozíciókba, hadd beszéljenek hajmeresztő képtelenségeket.

Leggazdagabb magyar, aki egyben a mi Zuckerbergünk, Muskunk, Bezosunk és Gatesünk? Egy reménytelen, beszédképtelen trotli, akibe legfeljebb annyi pénzügyi tehetség szorult, hogy felfogja, jobban jár, ha nem ad áfás számlát a tömítéscseréről. Kulturális csúcsminiszter? Minél hülyébb, minél vállalhatatlanabb, minél arcpirítóbban ostoba, annál jobb, tízparancsolattal gyógyítja a porckorongsérvet.

Demeter Szilárd bizonyos fokú profizmusra tett szert trollkodásból az utóbbi időkben és egész jól felméri, mit kell mondani ahhoz, hogy még a jobb érzésű fideszesek is úgy érezzék, legszívesebben a föld alá bújnának szégyenükben. A szabály itt is a trollkodás ökölszabálya, mondj olyan dolgokat, amelyeket egy intézmény igazgatója biztos, hogy semmilyen civilizált országban nem mondhat az általa irányított területről, csak ha azért mondja, hogy utána azonnal lemondhasson a posztjáról. Sértegetsd és hülyézd le, nagyképűen – szép erdélyi szóval: nyikhajul – vegzáld és fikázd azokat, akikért elvileg felelős vagy, élj, nyilatkozz és cselekedj úgy, ahogy az a tisztségeddel tökéletesen összeegyeztethetetlen, egyszóval: viselkedj Orbán Viktor módra.”

Fotó: Mandiner/Földházi Árpád

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 63 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Vén Csataló
2021. november 10. 18:04
Te nyomorult bolsi tróger, Orbán mégis mikor "sértegette", "hülyézte", "vegzálta" és "fikázta" egy a hulladék magyar ellenzéket? Mikor?
zsanett-kúnrum
2021. november 09. 14:13
némá a kukabubus csak kinyögte a végére, hogy dottor dittátor úrunk. hazudj anyudnak, az még örömködhet, hogy ilyen mélyenlátó vagyol
akiaki
2021. november 09. 10:39
a napfényes Itália már nem elég? döntse már el?
Krupp Skya
2021. november 09. 10:13
"Demeter Szilárd bizonyos fokú profizmusra tett szert " Péterfy Gergely meg egy szar irodalmi múltra tett szart, több lapátnyit.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!