Ami a parizer mögött van

2021. november 25. 10:45

Jakab Péter egy olyan versenyen, amelyen az álszentséget veszik figyelembe, előkelő helyen végezne.

2021. november 25. 10:45
null
Bohár Dániel
Bohár Dániel
Origo.hu/888

„Az első írás arról szólt, hogy Jakab kiadja azt a lakást, amelyet az Országgyűlés bérel neki. Azaz dupla hasznot zsebel be. A parizerkirály ezt természetesen azonnal cáfolta, annak ellenére, hogy a Bors még egy szerződést is bemutatott. Aztán újabb információk érkeztek a laphoz, ismét jobbikos politikusoktól, akik tulajdoni lapokat juttattak el az újságnak, amelyekkel azt igazolták, hogy Jakab nemcsak a szolgálati lakását adja ki, hanem a családtagjai nevére be is vásárol ingatlanokból Kelenföldön, gyanúsan közel egymáshoz.

Értem és értjük, hogy Jakab előadja a parizerevő kispénzű melóst, de ezzel szemben a valóság az, hogy havi több millió forintot keres, az újságcikkek alapján emellett még rendesen mutyizik is, szóval borzasztóan álságos és kétszínű ez az egész.

Jakab Péter nemcsak a szavazóit, nemcsak a magyar embereket, hanem még a családját is hülyének nézi.”

Nyitókép: MTI/Koszticsák Szilárd

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 12 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Öreg Palóc
2021. november 26. 10:00
Az alcímből a feltételes módot nyugodtan vegyük ki. "jakab" egy igaz álszent.
Valodi
2021. november 25. 21:43
Elmentek ti testületileg a bús p.csába! Rohadék tolvaj banda.. https://www.facebook.com/hadhazyakos/videos/395319248950003
Kanmacska
2021. november 25. 16:41
Nyilván pártmutyikból is szerzett lóvét a lakásokra.
nyugalom
2021. november 25. 12:55
Azt írtak, a felesegenel ez a liba sokkal fiatalabb es szebb. Hááát, ahogy a csutka lófarkaval kinez, se nem fistal, se nem szép, sokkal inkabb egy agresszív festett körmü!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!