A kötelező oltás elutasítása fontosabb ma bármilyen eszmei konfliktusnál

2021. november 24. 13:03

Az oltás úgy jött be az életünkbe, mint a mesében a kismalacokhoz a farkas.

2021. november 24. 13:03
null
Szakács Árpád
erdély.ma

„Látják, a vakcinagyártók felkészültek, az Európai Bizottság is csatasorba állt, Fauci kutatott Wuhanban, és már csak egy vírus kellett. Aztán, láss csodát, hamarosan megérkezett ez is, 2019-ben. És lám, mekkora szerencse és véletlen, 2020 végére pedig meglett a vakcina, amiről tegnap megtudtuk: nem tudjuk elkerülni, hogy végül mindenki megkapja. Az oltás úgy jött be az életünkbe, mint a mesében a kismalacokhoz a farkas. Először csak a maszkos fejével kopogtatott be az ablakon, majd bedugta az egyik lábát, majd a másikat, most már a harmadikat és a múlt héten jelezte, a negyediket is szeretné. Már most láthatjuk, ez egy génmanipulált farkas, ennek sok lába lesz. De még egyetlen farkas sem kéredzkedett be sehová csak melegedni. A tanulságokat pedig mindenki vonja le saját maga.

Itt van tehát a rekordgyorsasággal kifejlesztett vakcina, amiről nem tudunk semmit, aminek a szerződései titkosak. Mindegyik más, máshogy hat, de ma bármilyen állampolgár bemehet az oltópontra és választhat egyet, mint egy sört a kocsmában. Ezúton innen köszönjük Cristian Terhes román európai parlamenti képviselőnek, hogy felfedte az Európai Bizottság eljárását és továbbra is küzd azért, hogy a titkos részek megismerhetőek legyenek. Igen, ma már ott tartunk, hogy ha egy magyar ember az életével kapcsolatos fontos dologban vár támogatást, akkor európai szinten a román képviselőkben bízhat.”

Kép: Youtube-videó

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 278 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
zsolti123
2021. november 28. 01:46
Orvosok találkozója USA. Olyan orvosok, akik naponta a "lövészárokban" vannak. Kik kerülnek a kórházakba ? Ha van még akinek kétségei vannak a körülöttünk lévő politikai cirkusszal akkor ezt a videót érdemes megnézni. Nézzétek osszátok, mutassátok meg mindenkinek aki még rászorul a tisztánlátásra ! https://www.facebook.com/groups/230923195568775/permalink/293819475945813/ 2021.szept.22. Ivermectin csak állat-gyógyszer? Le kellene menteni, ha valaki tudja, hogyan lehet.
DFK
2021. november 25. 11:06
Hülye vagy Árpi.
Onurisz
2021. november 25. 09:28
No igen, ha tehetik. Azért mintha lenne némi különbség aközött, hogy aki megengedheti magának, az fizet az ellátásért vagy mindenki fizet. "lehetetlen várólisták". A legtöbb nem lehetetlen, kivárható. A várólista még mindig 'demokratikusabb', mint ami előtte volt. Mert gondolom, azt még egy libernyák sem meri állítani, hogy Orbán előtt elegendő kapacitással és csili-vili kórházakkal működött az egészségügy. Na nem. Tetszik tudni mi volt? Az jutott be előbb, akinek 'kapcsolatai' voltak vagy többet tett a megfelelő zsebekbe. Mint a hiánygazdaságban a pult alatti termékek megszerzésekor. Ugye tiszta, hogy ezt nevezik korrupciónak? Mi a probléma Orbán megoldásával? A lehetetlenről meg annyit, hogy ha nem lenne ennyi alkoholista és elhízott ember, akkor nem lennének ilyen hosszúak bizonyos listák. Ez nagyjából az a probléma, mint az oltáselleneseké. Vannak, akik nem teszik meg amit megtehetnének a betegségek megelőzésére és ezek ugyanahhoz a biztosítóközösséghez tartoznak és ugyanolyan feltételekkel, mint akik megteszik. És ők használják fel a közös biztosítás nagy részét, miattuk kell másoknak a fizetős kapacitásokat igénybe venni, ha gyorsan akarnak ellátáshoz jutni. A hosszú távú ösztönzés terén még lenne mit tenni, csak nem az amerikai módi bevezetésének sokkterápiájával, mert az csak a profitnak tenne jót és abba tömegek halnának bele.
okoskodó fórumlakó
2021. november 25. 07:08
Szakács Árpád szektásként kezd viselkedni. Most éppen Deák Danit buzizza a Facebookon, és Trombitás Kristófot vádolja cenzorkodással.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!