A kilencvenes évek vadkapitalizmusát idézi a budapesti Városháza

2021. november 17. 07:29

Komoly gyanú övezheti Karácsony egyik helyettesét, Kiss Ambrus főpolgármester-helyettest is.

2021. november 17. 07:29
null
Szabó Gergő
Pesti Srácok

„Hihetetlen, néhány hétnek sem kellett eltelni ahhoz, hogy ha kiejtjük a szánkon a Városháza szót, akkor már senkinek sem egy épület, vagy egy intézmény ugrik be, hanem a baloldal sunyi és a magyar főváros vezetéséhez méltatlan, szerteágazó korrupciós botránya. Elképesztő, de nem meglepő, hogy az áldozatpózt bármikor örömmel magára öltő Karácsony Gergely egy ilyen veretes botrányt sem intéz másképpen, mint menekülve és mutogatva. Azonban a Városháza eladása körüli igen komoly balhét vélhetően ennyivel nem lehet megúszni. Azért akkor se felejtsük el Karácsony szerepét, ha úgy tűnik, a főpolgármesteren kívül jóval nagyobb halak is a hálóba kerülhetnek. Reméljük, hogy senki sem ússza meg sima fegyelmivel, az ügyek tisztázása után, aki érintett az ügyben, mely a tipikus becstelen baloldali rémtörténetek közé illik minden rezdülésével.

A botrányban megjelent egy rókamosolyú, igen fajsúlyos szereplő, a híres Bajnai »libás« Gordon, aki úgy tűnik, ugyancsak szerepet vállalt ebben a tőről metszett kommunista dzsemboriban. Gyurcsány egykori utódja a nyilvánosságra került hangfelvétel alapján nem is aprózta el a részvételt, hiszen Anonymus szerint Bajnai emberei üzemeltethetik a fővárosi korrupciós hálózat »jutalékos« rendszerét. Komoly gyanú övezheti Karácsony egyik helyettesét, Kiss Ambrus főpolgármester-helyettest is, aki ugyancsak esélyes a nagy machinátor szerepére. Kis balos gyorstalpaló kezdő csalóknak.

Éppen csak eltelt két év az önkormányzati választások óta, de a baloldal kezébe került Budapesten a mutyin, a pénzszóráson és a haverok kistafírozásán kívül nagyon sok minden nem történt. Ha nem számítjuk a méhlegelőket és a biciklisávokat, Karácsony Gergely negyvenegy busásan megjutalmazott tanácsadója sok épkézláb ötletet nem adott a főpolgármesternek. Ezekről a történésekről sokszor és sokat beszéltünk már, azonban leginkább úri huncutságnak tűnnek ahhoz képest, ami most van kibontakozóban, a baráti zsebekbe vándorló milliók ugyanis elbújhatnak a Városháza eladása körül alakulóban levő baloldali taposóakna robbanási ereje mellett. Karácsonyéknál nyakig ér a fekália, de ahelyett, hogy bevallanák, hogy belecsúsztak, inkább egymást dobálják a gusztustalan darabkákkal. Itt tart ma a nemzet fővárosának a vezetése.”

Fotó: MTI/Bruzák Noémi

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 46 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
csulak
2021. november 17. 15:48
Ideje leszamolni a gyurcsotanyokkal Butapesten !
nyugalom
2021. november 17. 13:14
E.eg sapadt volt es meglehetősen gyenge, nevetseges volt a dadogasa! Mi denki fontolgatja a jogi lepeseket, mint jákob!
elfújta az ellenszél
2021. november 17. 10:13
Ugyanaz a képlet, amit Zuglóban láttunk, csak akkor még nem kapott ilyen nagy nyilvánosságot. Karácsony játssza a kis majmot aki nem hall és nem lát. Nincs is baja belőle, miközben talicskázzák ki s pénzt a hátsó bejáraton
garabonciás
2021. november 17. 09:06
Éppen most írtam, hogy helyi véleményvezér, jobber elvtárs hozzászólásomra adott, sokat lájkolt vélekedése szerint bűncselekmény nem történt. Ez az egyik legnagyobb baj jobbról is: a túlzott körülményeskedés, a lehúzó, langymeleg dagonyához hozzászokás, mindent áthat fejben is ez a mindenki ezt csinálja, egy kis okosságért nem kellene még kiaakadni szemlélet. Ifjú és kormányom levő jogászainkat egyaránt érinti ez. A hangfelvételek alapján úgy néz ki, hogy gelgely egész brancsa sáros egy jól kiépített korrupciós egyletben, de előre kijelentjük, mintegy az ügyész helyett, hogy bűncselekmény nem történt. Többnyire sem jobbról, sem balról dunsztunk nincs, hogy normális körülmények között hogy lehetne élni, ha végre nem lenne ilyen eszementen korrupt és igénytelen az egész gondolkodásunk. A honi, kormányon lévő jobboldal meg még (úgy 25 éve mindössze) nem tudott stratégiát találni a folyamatos rágalmazásra, áztatásra, agymosásra építő baller nyomulással szemben. Tárgyilagos jogszolgáltatás híján ezek mindent megúsznak, a sajtó szépen kisikálja őket.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!