Cikket írok a „család az család” kampányhoz

2021. november 08. 09:49

Ti mit üzennétek a kormánynak, aki üldözi ezeket az embereket?

2021. november 08. 09:49
null
Perintfalvi Rita
Perintfalvi Rita
Facebook

„Épp egy cikket írok A »család az család« kampányhoz teológiai-emberjogi-gyermekvédelmi megközelítéssel. Kiváncsi vagyok arra, hogy Ti mit írnátok a helyemben? Ti mit üzennétek ezeknek a családoknak ill. a kormánynak, aki üldözi ezeket az embereket? Pál Marcit és kedves családját az idei pécsi Pride-on sikerült személyesen is megismernem. Az édesanyja előttem mondott beszédet.

Édesapja pedig a beszédem után rendkívül elérzékenyültem odajött hozzám, hogy elmondja, mennyire sokat jelentettek számára a szavaim. Hát ilyenkor érzem igazán, hogy minden szónak gyógyító ereje lehet. Pont annyira, amennyire pusztítani és gyilkolni is lehet a szavakkal. Én a gyógyítás útját választottam. Sajnos akkor annyira izgultam, hogy nem jutott eszembe, hogy Marcival csináljunk egy közös fotót, így most ezt osztom meg. De remélem ezt minél előbb pótoljuk majd.”

Kép forrása: Perintfalvi Rita Facebook-oldala

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 70 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
héttörpe
2021. november 08. 18:46
Én azt írnám Rita, hogy: Tisztelt Biden Úr! Megkérem, ne üldözze egy rémes eszme ugallatára a fehér hetero amerikai férfiakat! Köszönöm! Héttörpe
NTLLK
2021. november 08. 17:35
Egyre kíváncsibb vagyok, mi fog kiderülni egyszer? Ritáról.
palicsi
2021. november 08. 17:18
"Ti mit üzennétek a kormánynak, aki üldözi ezeket az embereket" A kormánynak semmit. Neked igen! Kussoljatok te is meg a fajtád is debil állatok!
amca
2021. november 08. 16:30
Ilyen elmebeteg prostikat a zsidók megkövezték... Ennek is ez kéne.. Zán helyrebillene a káposztalé..
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!