Megkérdeztem Dobrev Klárát

2021. november 14. 14:16

A DK abortusz-párti álláspontja hogyan egyeztethető össze a katolikus Márki-Zay felfogásával?

2021. november 14. 14:16
null
Máthé Zsuzsa
Máthé Zsuzsa
Facebook

„Dobrev Klára közösségi média oldalán épp azzal hergeli követőit, hogy a kormányzat szigorítaná az abortusz szabályozást. A tudatos félrevezetéshez a tény-morzsát a lengyelek e kérdésben való szuverenitását firtató szavazásból vezette le. (A kérdés lényege az volt, hogy van-e joga egy nemzeti hatáskörbe tartozó kérdésbe az Európai Uniónak beleszólni.) De ha már felmerült a kérdés, megkérdeztem tőle, hogy a DK abortusz-párti álláspontja vajon hogyan egyeztethető össze a katolikus hitét oly sokszor emlegető Márki-Zay Péter ellenzéki miniszterelnök-jelölt nyilván gyökeresen más felfogásával? Mi az ellenzéki álláspont a kérdésben? Amint érkezik válasz, természetesen mutatom majd!”

Kép forrása: Facebook

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 83 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Apus2
2021. november 15. 12:31
És lásd előkerűlt Máté evangéliuma
Krupp Skya
2021. november 15. 05:54
Dobrev Klára: Mi Ferivel azért toszunk, Hogy legyen abortuszunk.
Akitlosz
2021. november 14. 22:58
"A DK abortusz-párti álláspontja hogyan egyeztethető össze a katolikus Márki-Zay felfogásával?" Nem kell összeegyeztetni. Az abortusz körülbelül az utolsó ügyek között van, amin egy kormánykoalíció hajlandó összeveszni saját magával. Inkább elkormányozgatnak 4 évig, addig is felveszik a pénzt, s amiben nem értenek egyet ahhoz a törvényhez egyszerűen csak nem nyúlnak. Úgyhogy hiába szeretne a szerző árkot ásni.
simonvitéz
2021. november 14. 20:43
Azért magunk között valljuk be: annyira a Fidesz sem abortusz ellenes. Mint mondjuk a lengyelek.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!