Fedőneve: Bajusz

2021. november 29. 10:10

Kövér László az ellenzék ellen uszítja a magyar nemzetbiztonság nagyjait.

2021. november 29. 10:10
null
Batka Zoltán
Népszava

„A legvalószínűbb magyarázat, hogy Kövér László, vagy hozzá közel álló tette közzé a múlt év februárjában, az Alkotmányvédelmi Hivatal épületében elhangzott házelnöki beszéd hangfelvételét, amiben Kövér jól dekódolhatóan az ellenzék ellen uszítja a magyar nemzetbiztonság nagyjait. Vadul hangzik? Annak mindenképpen, aki nem ismeri a titkosszolgálati játszmák csavaros logikáját. Kövér László jól ismeri. És ez a minimum, amit elmondhatunk róla.

Egyfelől zárjuk ki, hogy mi az, ami nem valószínű. Kizárt, hogy a részt vevő, Fidesz által kinevezett titkosszolgálati vezetők közül valaki arra szánta volna el magát, hogy saját szakállára rögzítse a »cégen« belüli beszédet, majd eljuttassa a sajtónak. Nemcsak a lebukás esélye óriási, azonban az ilyen titkosszolga szakmailag is totálisan lejáratja magát, nemcsak a szakma, hanem minden létező, eljövendő kormány szemében is. Kormányok változnak, a titkosszolgálati munka örök és garantáltan a mostani ellenzéknek sem lesz szüksége olyan titkosszolgára, aki ilyen partizánakcióra kapható. Az is kizárható, hogy valami külső erő –  ellenérdekű titkosszolgálat – kavart volna hangfelvevővel a magyar titkosszolgálatok idegközpontjában. Poloskát telepíteni oda gyakorlatilag lehetetlen.

Titkosszolgálati vezetőt beszervezni éppen lehet, ilyen eseteket tucatjával ismer a szakirodalom, olyat azonban nem, hogy az évtizedes szakmai munka eredményeképpen létesített csúcs-ügynöki kapcsolatot ilyen feleslegesen pazaroljanak el. Kövér ugyanis várhatóan nem fog lemondani, a beszéd a saját táborában inkább emeli is az ázsióját, jogi eljárást pedig nem lehet vele szemben indítani, mivel beszéde láthatóan patikamérlegen kiporciózott. Tulajdonképpen mintha eleve a szélesebb nyilvánosságnak szánták volna.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 74 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
szalard
2021. november 30. 13:54
Ezeket minden zavarja, ami a magyar identitásra emlékeztet. Még a bajusz is. És nem ez az első ilyen megnyilvánulás. Emlékezzünk Nagy Blankára, vagy Jakab Péterre. Zavarja őket a magyar bajusz. Én azt tanácsolom minden magyar embernek, hogy növesszen bajuszt, hogy pusztuljanak meg mérgükben ezek a mocskos nemzetárulók!
690123Ug
2021. november 30. 06:17
Tamás Tamás! Te egy picit be vagy szűkülve.Meg talán rettenetesen gyűlölsz is.Nem szabad mert neked is árt!
akiaki
2021. november 29. 23:53
nem tudtam, hogy Batka Zoltán fedőneve: bajusz, de ha állítja, akkor igaz!
amca
2021. november 29. 23:10
Te meg ki a faxom vagy ? Gondolom a saját taknyodat szívogatod..
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!