Márki-Zay az Apró-villában majd változtat az álláspontján

2021. november 08. 07:43

A DK a határon túli magyarok ellen uszít.

2021. november 08. 07:43
null
Kötter Tamás
Kötter Tamás
Facebook

„Lemaradtam volna valamiről?! A folyamatosan a határon túli magyarok ellen uszító DK már nem tagja a Márki-Zay mögött felsorakozó baloldali koalíciónak?! Mert, ha még igen, akkor itt valaki hazudik. Bár mindkét politikus nagy kópé, de tartok tőle, hogy most Márki-Zay akarja a határon túli magyarokat és néhány jobboldalit megtéveszteni.

Megismerve a baloldal miniszterelnök- jelöltjének jellemét vagy inkább jellemtelenségét, azt kell, hogy mondjam: ő egy olyan ember, aki kaméleonként mindig ahhoz a közeghez próbál alkalmazkodni, ahol éppen van. Gondolom a DK kongresszuson vagy az Apró villában majd változtat az álláspontján!”

Nyitókép: AFP / Kisbenedek Attila

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 54 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
dakotasámán
2021. november 08. 13:45
"Gondolom a DK kongresszuson vagy az Apró villában majd változtat az álláspontján!” hát ja, gondolod. kötter tompika, pilhál tompika és dajcs tompika a 3 észkombájn. baszki, ha a jövőbe látsz, lottózz, ne a közpénzt éld fel. az viszont tény, zorbán kijelentette folytatjuk. folytatta is a lopást, ez tény. hogy te mit "gondolsz", az pusztán fantáziálgatás. ennyike, by bazmeg zsoca.
Ildikó99
2021. november 08. 11:06
Most mennyi 7 gyerek után a családi pótlék..?
yndi
2021. november 08. 11:00
Egy fideszestől kaméleonozni kifezetten szánalmas. Ki az a magyar politikus, aki már volt kisz-titkár, antikommunista, soros-ösztöndíjas, Soros-kritikus, liberális, illiberális, antiklerikalista, kereszténydemokrata, bevándorlásellenes, letelepedésikötvény-kibocsátó, nyugatbarát, brüsszel-ellenes, orosz-kritikus, oroszbarát? Ki az aki egykor a luxusbaloldal ellen kampányolt, ma meg jachtal nyaral, magánrepülővel jár focimeccsre, stadiont építtet a háza mögé, és családi kastéllyá alakítja az egykori Habsburg-majorságot?
szürkeSzarvas
2021. november 08. 09:52
A MárkiMárk prostituálja magát-elhívén,hogy majd a moslék azt teszi,amit ő akar. A Piroska néni világában a dolgok nem igy működnek. :)
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!