Az el nem adott Városháza botránya

2021. november 06. 12:13

Senki nem akarja eladni a Városházát, csak van róla egy szerződés, hogy igen.

2021. november 06. 12:13
null
Szikszai Péter
Magyar Nemzet

„Nincs ügy – mondja Karácsony az ATV-ben, miközben már megtette a feljelentést egy olyan ügyben, ami nincs is. Valakik ugyan a fővárosi önkormányzat alól kirántanák a saját székhelyét, de ezt azért egyáltalán nem lehet ügynek nevezni. Hát persze. Mint amikor a légi kísérő kivonszolja az ájult pilótát a fülkéből, és azzal hitegeti az utasokat, hogy semmi ok az aggodalomra. Senki nem akarja eladni a Városházát, csak van róla egy szerződés, hogy igen. Nincs itt semmiféle sunyi szándék, de azért a főpolgármester csalást gyanítva értesíti a hatóságokat. A főpolgármester szerint az élet mehet tovább, pedig eléggé csatornaszag van. Mégis annyiban maradnak a műsorvezetővel, hogy a médiát valószínűleg felültették, és persze az egész csak a politikai kampány része. Rá is térnek a járványhelyzetre.

Ügy tehát nincs, de Rónai Egontól eltérően nekünk azért még lennének kérdéseink. Például, hogy Karácsony Gergely ismeri-e Berki Zsoltot, akinek cége megbízta az ingatlanost az épület eladásával? Ha nem, akkor esetleg a városvezető környezetéből van-e olyan, aki tartja vele a kapcsolatot? Ha nem, akkor hogyan fordulhatott elő, hogy a főpolgármester tudta nélkül kötnek szerződést a Városháza értékesítésére? Karácsony valóban nem tudja, kik lehetnek a háttérben? A főpolgármester szavaival ellentétben ugyanis itt nem valamiféle médiahackről van szó, hanem egy körvonalazódó baloldali mutyiról. Az viszont igaz, hogy ez nem ügy. Inkább botrány.”

Fotó: Ficsor Márton

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 208 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
nempolitizálok
2021. november 06. 21:44
Gyurcsány levette a kezét Karácsonyról. Már rugdossák az itteni DK-sek is. Gyurcsány elérte a célját, övé a főpolgármesteri hivatal. Karácsonynak nem tetszett, hogy felbukkant Makizaj, Gyurcsány pedig rövid úton közölte vele, húzzon el a faszba, nincs már rá szükség. Karácsony őrjöngött, de Gy.Németh leállította, majd elé tolta az ingatlan szerződést, amiben 400 milláért cserében barátok közvetítik a hivatal épületének adásvételét. Karácsony felfogta, hogy vége, de Gyurcsány politikai foglyaként nulla a mozgástere. Makizaj épp ezért akar magának egy tíz fős frakciót, aminek persze sok értelme nincs, hiszen tíz DK-s fog mögé ülni, akiknek továbbra is Gyurcsány lesz a főnöke. Próbált kibújni, afféle libernyák klubot alakított volna, amire Gyurcsány nagyon bedühödött. Nem csak Karácsony kuka, de választásokra a momentumosok is lehetetlenné válnak. Nem, lesz nehéz, Karácsony-szerű lusta, karrierista, nem túl okos alakok álvégzettségekkel, hatalmas korrupciós ügyekkel.
nempolitizálok
2021. november 06. 20:23
Kell a pénz Gyurcsányéknak.
mokány
2021. november 06. 20:01
Azok ott a Városházán : Gál J. , meg a fél egykori Gyurcsány - kormány , az egész hazájukat árulják az új EUro - Atlanti Birodalomnak . A budapesti városháza , aprócska pont , az országhoz képest . Lássunk át a szitán .
vtznmnksr
2021. november 06. 17:37
Szerencsére a komcsi umbulda már az elején kiderült, és az üzlet meghiúsult.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!