Öt kérdés Márki-Zay Péternek és minden kormányváltást akaró szavazónak

2021. november 01. 17:53

Azért támogattunk, hogy kultúraváltást hozz a politikába. Most a régi reflexek köszönnek vissza.

2021. november 01. 17:53
null
Vágó Gábor
Facebook

„Öt kérdés Márki-Zay Péternek és minden kormányváltást akaró szavazónak

Kedves Péter!
Döbbenten tapasztaltam, hogy a tegnapi napon kijelentetted, hogy mindenképpen a Magyar Kétfarkú Kutya Párt ellen fogsz kampányolni. Azért támogattunk az előválasztáson, mert elhittük neked, hogy érdemi kultúraváltást hozol a politikába. Mégis, mintha a régi elit reflexei köszönnének vissza az elmúlt hetekben mutatott kommunikációdban. Kérlek gondold át az alábbi öt kérdést annak érdekében, hogy megtartsd azokat a szavazókat, akik az ellenzékkel is elégedetlenek, nemcsak a kormánnyal.

Szerinted az erő vagy a gyengeség jele előre kijelölni a legkisebb politikai szereplőt bűnbakként, az esetleges kudarcot előrevetítve?

Ha úgy alakul, hogy a Parlamentben lévő Kutyapárt képviselőinek a szavazatai szükségesek a miniszterelnöki beiktatásodhoz, akkor segít--e a meggyőzésükben, ha most teljes pályás letámadást folytatsz ellenük?

Szerinted egy felnőtt felelősségteljes választó el fog tántorodni a humorral és a mindennapi hasznos tevékenységgel (pl. városfelújítás) működő Kutyapárttól, ha hisztérikus dühvel zengik felé az általad is feltüzelt emberek, hogy szavazzanak másra az MKKP helyett?

Miért nem a bizonytalanok, vagy a Fidesz táborából szeretnél szavazatokat szerezni? A számok azt mutatják, hogy nyolcszor annyi bizonytalan, és tízszer annyi Fidesz szavazó van, mint kutyapártos.

Ha a szeretet győzedelmét hirdeted, akkor miért a gyűlölet erejét zúdítod egy politikai versenytársadra?

Remélem miniszterelnök-jelöltként tisztában vagy a magyar választási rendszer működésével, ha mégsem, akkor ajánlom az alábbi modellezést figyelmedbe az elveszett szavazatok legendájáról.”

Nyitókép: Vágó Gábor Facebook-oldala

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 107 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
eredmeny
2021. november 02. 18:11
Nos a kutya párt kutyát sem érdekel, Vágó Gábort sem különösebben. Márka Zay nem tud senki sem választást nyerni.
istvanpeter
2021. november 02. 16:22
Na.
prinzkarl
2021. november 02. 14:59
Helyes a bőgés, akarom mondani az ugatás...
Fekete85
2021. november 02. 10:32
Igen, ha bomlasztás, minden LMP sre és volt LMP sre lehetett számítani. Ezeket négyszemközt is meg lehet kérdezni.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!