Márki-Zay és a székelyek – Reloaded

2021. november 01. 20:54

Nem bírja feldolgozni, hogy a székelyek látják, hogy baloldali, a Gyurcsány-koalíció embere.

2021. november 01. 20:54
null
Zsigmond Barna Pál
Facebook

„A baloldali miniszterelnök-jelölt nem bír leállni, legújabb videójában tovább sértegeti a határon túli magyarokat. Nem bírja feldolgozni, hogy a székelyek átlátnak a szitán és pontosan látják, hogy miféle ember: Erdélyben világosan látják, hogy Márki-Zay baloldali, a Gyurcsány-koalíció embere.

Ráadásul nagyon nem érti a helyzetet és úgy akar barátkozni, hogy amolyan gyurcsányi tempóban, gyáva székely - bátor székely példázattal azt mondta, hogy az erdélyi polgármesterek gyávák, mert a Fidesz utasítását követik, ezért nem fogadják őt, a hős polgármestert. Nem lehet, hogy az önmagát magasztaló hódmezővásárhelyi polgármester veti el a sulykot? Ejsze, vissza kéne vegyen a lendületből és ki kéne álljon, világosan vallja be, hogy a baloldali koalícióban olyan pártok jelöltje, akik el akarják venni a külhoniak szavazati jogát, sajnálják tőlük a maszkokat, román és szlovák jelölteket támogatnak a magyarokkal szemben, és a lelkükön szárad 2004. december 5. Ezt a baloldali programot kell neki végrehajtani és erre mondott nemet két választáson a külhoniak 96 százaléka. Ne akarja őket átverni szavazatokért, mert nem fog menni.

És nemcsak a határon túli polgármestereket sértegeti, hanem Orbán Viktort is. Azt képes mondani rezzenéstelen arccal, hogy a miniszterelnököt csak a választási győzelem vezérli, amikor támogatja a határon túli magyarokat. Most valahogy Putyin kimaradt, de Márki-Zay nem képes a nemzeti dimenziót támogatásokon és szavazatokon kívül értelmezni, és nem képes felfogni, hogy a Fidesz 30 éve nemzetben érez és gondolkodik és nem a választások előtt veri a mellét, sértegetős dumával, mint ő, hanem évtizedek óta egységes nemzetet épít.”

Nyitókép: Zsigmond Barna Pál Facebook-oldala

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 41 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Pelso j.
2021. november 02. 06:13
nemzeti dimenzió, hogyne. Porig aláztátok a határon túliakat azzal, hogy kellékként használjátok őket.
szürkeSzarvas
2021. november 02. 05:46
Ha fogcsikorgatva is-(mert tudják,hogy futóbolond)-de a MárkiMárkra az egész belpesti zsidó "pereputty" "ráfordult". (Akit a Német Péter,a Király Júlia,a Haraszti Miki,a Lendvai I,stb "támogat"-attól a kintieknek is "el kell határolódni"-a belpesti biboldó kifejezést használva.) :)
Ninini
2021. november 02. 04:31
Nem értem, hogy gondolja ezt. Ő odaállna bratyizni, hátul meg Gyurcsányné azt sivítja, hogy nedöntsönabablablabla aki sose élt itt! Valaki szóljon már neki, hogy ezeket fogja képviselni. Nem azt, amit ő álmodik. Vagy ezeket, vagy semmit, mert maga marad.
Agnieszka
2021. november 01. 23:22
Az utód államok azt szeretnék láttatni, h. nem is volt ott soha semmi, senki magyar. Mi lenne, ha a megszerzett területtel együtt elfogadnák a lakóit, a területhez tartozó múltat is? Egyből NEM lehetnének igazi szerbek, románok, szlovákok, mert az igazi, az örül és féltőn vigyázza, ami 100 éve "hozzákerült" és nem bánja, h. az öröme mások kisemmizésére épült, épül?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!