Gattyán György nők testének árusításából gazdagodott meg

2021. november 25. 10:56

Ne tegyünk úgy, mintha ez nem így lenne.

2021. november 25. 10:56
null
Bakó Júlia
Mérce

„Nagyon úgy tűnik, hogy Gattyán György valamilyen formában elindul az országgyűlési választásokon. Gattyán György az egyik leggazdagabb magyar. Ha a neve nem mond sokat, az azért lehet, mert más nagyon gazdag magyarokhoz képest, mint például Mészáros Lőrinc vagy Csányi Sándor, Gattyán eddig többnyire a háttérben maradt, egy-két interjútól és jótékonykodástól eltekintve a saját cégeivel és vállalkozásaival volt elfoglalva, közügyekkel nem foglalkozott. Mondhatni nem volt közszereplő. Most viszont szeretne az lenni.

Azt, hogy Gattyán készül valamire, már napok óta lehetett sejteni, mert a vele készült Jakupcsek Gabriella-interjú elkezdett szponzorált tartalomként felbukkanni különböző médiumokban, az Indextől a Feminán át a 444-ig.

Jakupcsek interjúja Gattyánnal egyértelmű reklámanyag, nem meglepő tehát, hogy tele van felkérdezésekkel. A műsorvezető nem feszeget kínos kérdéseket, az egész arra van kitalálva és begyakorolva, hogy Gattyánt a lehető legjobb színben tüntesse fel.”

Nyitókép: MTI/Koszticsák Szilárd

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 119 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
huhh
2021. november 26. 14:42
Tiedből biztos nem, olyan ronda vagy, hogy csukott szemmel, villával etetettek.
Csigorin
2021. november 26. 09:46
nok? csak leszbiporeszt csinalt?
Korrupt Kornél
2021. november 26. 07:40
Julcsi, ez komoly? Téged is árult? Valószinütlen...
annamanna
2021. november 26. 01:08
Csak idézem: "Választások 2022 azért gyuri bácsi bezavar most a képbe rendesen... márnint a gazdag gyuri bácsi.... mármint nem az nagyon gazdag, hanem az a kicsit gazdag Az a gattyás."
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!