Az ex-momentumos Pottyondy Edina nem nyugszik

2021. november 02. 12:13

Amíg az ilyen trash-celebeket irritálom, tudom, hogy a jó úton járok.

2021. november 02. 12:13
null
Deák Dániel
Deák Dániel
Facebook

„Az ex-momentumos Pottyondy Edina nem nyugszik, egy újabb videóban foglalkozik velem, továbbra is irritálom. Jól indul tehát a hét: amíg az ilyen trash-celebeket irritálom, tudom, hogy a jó úton járok, a helyes irányt képviselem!

Sajnos Edina belefutott egy hazugságba: a mögötte látható hamisított ábra valótlanságot tartalmaz, ugyanis a Megafonban nincsen egy fillér közpénz sem. A projekt célja a jobboldali hangok felerősítése, ami sikerült is, ezért kattant be a téma ennyire Puzsér Róbert kedvesének is...”

Fotó: Deák Dániel, Facebook

Összesen 121 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
bunyevacz
2021. november 06. 15:21
Ez a szegény Edina... folyamat fizet a megnézésekért... fele annyi követője van mint ahányan minden (!) videóját megnézik ... alig átlátszó.
jobbközépen
2021. november 04. 07:06
Lehet hogy Edina szereti a f@szt, de hogy Edinát csak egy f@sz szereti az is biztos.
Sulammit
2021. november 03. 13:53
Ne írogass nekem, mert tudhatod, hogy nem válaszolok. Azt is, hogy miért. Sorry!
Bástyaelvtárs
2021. november 03. 05:37
Rendszeresen nézem a videóit a YouTube on. Zseniálisan jók, szetröhögöm rajta magam ahogy eljatsza, hogy Kövér László szeretője, elettársa :)))
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!