Az a jó ezekben, hogy baromi sokat pofáznak

2021. november 16. 10:58

Szó se róla, ilyen dumákkal százezreket fel lehet tüzelni és középpártot építeni.

2021. november 16. 10:58
null
Trombitás Kristóf
Trombitás Kristóf
Facebook

„Az a jó ezekben, hogy baromi sokat pofáznak.

Értitek, a DK-s munkásőrnyugdíjasok hobbiigényét bizalommal kielégíti, ha nekik játszanak és olyan röhejes ostobaságokat böfögnek, hogy Rákosi alatt jobb volt meg Orbán kivégzését lebegtetik, de ez nem működik a bizonytalanoknál, pláne az »eltartott kisujjú« kormánypártiaknál, akik pont az ún. háborús retorika miatt helyezték kisujjúkat pózba.

Szó se róla, ilyen dumákkal százezreket fel lehet tüzelni és középpártot építeni, de ezzel a retorikával választást nyerni nem lehet. A bizonytalan ugyanis éppen azért bizonytalan, mert nem kiérlelt érzelmi szuggesztiók alapján dönt.

Nyugalmat akar és jól élni.

Őket biztosan az győzi meg, ha egy büntetőeljárás alatt álló komcsi oligarcha meg az apróért megvett holdkóros kidülledt nyaki ütőerekkel baromságokat prüszköl.”

Fotó: Trombitás Kristóf, Facebook

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 14 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Kanmacska
2021. november 16. 17:23
Az MSZP-ben csalódottak csalódtak a Jobbikban, most azt hiszik, Maki győzelemre vezeti őket! nem látják, hogy Maki is kommunista, vagy ha látják, tetszik nekik.
Akitlosz
2021. november 16. 16:27
"Ezek"? "Ilyen dumákkal"? Csak nem politikusnak készül, hogy ennyire hemzsegnek a konkrétumok magtalan véleményében? Mert cikknek ez sem cikk, csak valaki facebookoló színvonaltalan facebookolása. Ami nem baj, arra való a facebook. Az már inkább baj, hogy a Mandineren ez a színvonal, ez a cikk, ez az újságírás.
Pelso j.
2021. november 16. 15:22
Csak lassan. Te is a pofázási képességedből élsz.
McFoker
2021. november 16. 12:16
Mi a különbség a DK-s nyugger és a Fidesz nyugger között? Semmi. Mindkettő szolgalelkű, a világtól fosó, kádári érát könnyezve visszasíró, önálló gondolatra nem képes emberek gyülekezete.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!