Áder János bátran kritizálta a glasgow-i klímakonferencia résztvevőit

2021. november 04. 15:31

Nem a beszédhez kell most bátorság, hanem a politikai cselekvéshez.

2021. november 04. 15:31
null
Donáth Anna
Facebook

„Áder János bátran kritizálta az 1800 kilométeres távolságra lévő glasgow-i klímakonferencia résztvevőit. Helyes, hiszen a klímakatasztrófát nem lehet konkrét vállalást alig tevő nemzetközi konferenciákkal megállítani. Valódi hatást csak a nemzeti parlamentekben is megszavazott szigorú környezetvédelmi törvényekkel tudunk elérni.

Most akkor már csak ahhoz kell összeszednie a bátorságot, hogy a tőle 220 kilométerre lévő Fertő tavi környezetpusztítást is kritizálja. De lassan arra is futhatná a bátorságából, hogy végre kiálljon a tőle 40 kilométerre lévő kisorosziak mellett, akik küzdenek a szigetcsúcs megóvásáért. Sőt, akár bátran tollat is ragadhatna, és alá is írhatná, a tőle 35 kilométerre fekvő gödi petíciót, amivel helyiek próbálják megakadályozni, hogy a Samsung-gyár szétszennyezze a környezetet és elszennyezze az ivóvizüket.”

Nyitókép: MTI/Koszticsák Szilárd

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 36 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Joe1954
2021. november 05. 12:35
Az lenne/lett volna a kívánatos ha a munkáját végezte volna és felemelte volna a szavát olyan törvények ellen amelyeknek nem szabadott volna megszületnie! Ma egy boldogabb és gazdagabb országban élnénk, nem lenne ilyen fokú gyűlölködés
Friedrich Ferdinand von Beust
2021. november 05. 10:35
Donáth Anna bátran kritizálta Áder Jánost Brüsszelből. Miközben valódi hatást az Európai Parlamentben megszavazott szigorú környezetvédelmi törvényekkel tudna elérni. Ezek után felsorol három momentános érdekeltségű környezetkárosító beruházást.
Kormánypárti1
2021. november 05. 06:15
Nem csacsogok Jurovával... Ennyi.
Ferike57
2021. november 05. 02:16
Donáth kacsa akkor tudna a legtöbbet tenni a klímacélokért ha nem venné többet levegöt ! Így nem is lélegezni ki széndioxidot. Idióta pics@ !
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!