A Fidesz súlyosan károsítja az Ön és környezete pszichés egészségét!

2021. november 24. 20:24

Múlt héten megint kaptam egy szponzorált hirdetést szerencsétlen Sára Botondtól.

2021. november 24. 20:24
null
Szarvas Koppány Bendegúz
Facebook

„A FIDESZ SÚLYOSAN KÁROSÍTJA AZ ÖN ÉS KÖRNYEZETE PSZICHÉS EGÉSZSÉGÉT!

Múlt héten megint kaptam egy szponzorált hirdetést szerencsétlen Sára Botondtól. Arra invitált, hogy kövessem be pozitív józsefvárosi hírekért. Ugyanaznap posztolt arról, hogy tartott egy fórumot a híveinek, ahol megbeszélték, hogy minden rossz. Érdekes definíciója a pozitív híreknek, de ez alapján nincs csodálkoznivaló azon, hogy szerintük amit a Fidesz csinál, az elfogadható kormányzásnak.

Ugyanakkor azért egy kicsit el is gondolkodtat ez a dolog. Elgondolkodom azon, mennyire rossz lehet fideszesnek lenni, és hálát adok, hogy nem vagyok az. Iszonyatosan lehangoltak tudnak lenni és mindent apokaliptikusnak látni, ha éppen nem narancssárga a vezetése a településnek, ahol laknak. Ez a fajta abszolutista hozzáállás az élethez igazán káros tud lenni, józsefvárosi fideszfanatikusok serege válhatott képtelenné arra, hogy a legkisebb boldogságot lelje az életben, ami valószínűleg nem tesz jót a lelki egyensúlynak. Ilyenkor azért elfog egy sajnálat.

Fideszes politikusnak meg pláne fárasztó lehet lenni. Hiszen olyankor képben vagy arról, mi folyik a környékeden (jó, Sára Botondról még elhiszem, hogy nincs), de központilag köteleznek azt hazudni, hogy itt bizony apokalipszis van és még rosszabb lesz, ha az ellenzék kormányra kerül. Hivatalból depressziósnak és borulátónak lenni, az mégis mekkora teher lehet a léleknek?! Mindenkinek az az érdeke, hogy mihamarabb elmúljon ez a nyomasztás. Majd áprilistól...”

Fotó: MTI/Máthé Zoltán

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 54 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
masikhozzaszolo
2021. november 25. 18:29
Vannak fóbiások. Van aki Orbánfóbiás. Van aki Gyurcsányfóbiás. És vagyok ÉN. Ki fogja az első millió dollárt nekem adni? Sajnos, aki azt mondta, hogy hazudtunk, reggel este... stb. Annak nem hiszem el az ígéretét. A kutya vigye el. A kétfarkú. Vagy a sánta? Marad a másik.
Bájron
2021. november 25. 13:22
Ki ez a takony?
HunCsz
2021. november 25. 13:13
A magyar társadalom pszichés állapotának te és az elvtársaid árt igazán. Ha igazán őszintén aggodsz a magyar társadalomért, nem probálnád ki magadon azt a lámba vasat amire ezreket invitáltál korábban?? Ha ez nem menne mert valami azt mondja belül, hogy az nem lenne jó neked, akkor sűrgősen keresd fel valamelyik elmegyógy inzézetet, ha a fönököd a feri hagyott még és kérj egy zártosztályi beutalot egy 10 évre. Aztán majd meglátjuk mit ér az orvostudomány.
Héja
2021. november 25. 11:51
Te kis fasz homár Bendegúz.... Otthon visongj a lépcsőházban.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!