A Fehér Házban azon tanakodnak, miként lépjenek fel az amerikai energiaárak csökkentése érdekében

2021. november 12. 19:28

Kár, hogy Karácsony Gergely nem tudja elmesélni, miként csökkentette a rezsi és a benzin árát Orbán Viktor.

2021. november 12. 19:28
null
Deák Dániel
Deák Dániel
Facebook

„Friss hír: a Fehér Házban azon tanakodnak, miként lépjenek fel az amerikai energiaárak csökkentése érdekében, hiszen ott is nagy az árnövekedés. Kár, hogy Joe Biden egyik legfontosabb magyarországi partnere, Karácsony Gergely nem tud angolul, így nem tudja elmesélni neki, miként csökkentette a rezsi és a benzin árát Orbán Viktor.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 36 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Vakfolt
2021. november 17. 11:04
"A Fehér Házban azon tanakodnak, miként lépjenek fel az amerikai energiaárak csökkentése érdekében" Vonnegut egyik könyvében volt egy rész, mikor éjjel érkezett egy családhoz a marslakó, aki sztepptánccal és fingással kommunikált, de nem tudtuk meg, hogy mit mondott, mert a felháborodott családapa kiloccsantotta az agyvelejét egy golfütővel. Ezzel Biden is megpróbálkozhatna, ha már az egyik fele biztosan megy királyi személyek társaságában, akkor a szteppelés se lehet olyan nehéz..
borsika
2021. november 13. 10:12
Hiába, nekik nincs egy Parizerjákobuk.
ptrfarkas43
2021. november 13. 09:44
Az agyhalott baloldal elcsalta a demensnek a választást, az leállítatta a saját gáz és kőolaj kitermelést, ami miatt most a világ nagy része cumizik, köztük saját maguk is. A ballib alkalmatlan a normális világ működtetésére, csak válságokat tud előidézni.
bizony bizony mondom néktek
2021. november 13. 09:27
kis köcsög
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!