A FB-falamat elöntötte a 133 kupoldai bátor minion krémjének autofellációja

2021. november 30. 15:08

Ma a „gyermekvédelem” érdekében engedelmesen megszavazták a főnök kamu népszavazását.

2021. november 30. 15:08
null
Lattmann Tamás
Lattmann Tamás
Facebook

„Miután a FB falamat elöntötte a 133 kupoldai bátor minion krémjének autofellációja, hogy mekkorát harcoltak ma a »gyermekvédelem« érdekében azzal, hogy engedelmesen megszavazták a főnök kamu népszavazását, talán érdemes emlékeztetni rá, hogy ugyanezek sikító lábrázást kapnak annak az isztambuli egyezménynek a megerősítésének a gondolatától, ami konkrét nemzetközi jogi kötelezettséget jelentene arra, hogy megvédjék a családon belüli erőszak elől menekülő gyerekeket, illetve az ilyenek megelőzése érdekében irányoz elő komplex intézkedéseket.

Az nem számít. De azért, mert a tévében egyszer láttak egy drag queen-t beszélni egy gyerekkel, azért már őrült hisztit kell csinálni.

Általában nem kívánok ilyesmi rosszat senkinek, de aki szerint ez így oké, aki ezt az egész kamut beveszi, azt tényleg »védje« meg Orbán Viktor...”

Fotó: Romy Arroyo Fernandez / NurPhoto / NurPhoto via AFP

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 127 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
21 gramm
2021. december 01. 15:23
Ezt a jelentéktelen, öntelt nárcisztikus faszt! ..... Tényezőnek képzeli magát.
Vakfolt
2021. december 01. 07:49
" az isztambuli egyezménynek a megerősítésének a gondolatától, ami konkrét nemzetközi jogi kötelezettséget jelentene arra, hogy megvédjék a családon belüli erőszak elől menekülő gyerekeket, illetve az ilyenek megelőzése érdekében irányoz elő komplex intézkedéseket" Ez nettó hazugság. A meglevő törvényeink bőségesen elegendőek a családon belüli erőszak esetére - amúgy milyen szívesen kapcsolják össze és hadoválnak a család és erőszak fogalmakról!! - az egyezmény pedig nettó csak a szodomita halálkultusz intézményesítésésének számonkérhetőségét jelenti, na akkor aztán beindulna az érzékenyítés. Amúgy meg már maguk a törökök is kiléptek belőle, miért kellene egy döglött lóra felkapaszkodnunk?
Autoriter
2021. december 01. 06:24
Lattman egy végtelenül aljas és perverz korcs!!! Pfejj! https://youtu.be/Uy7Oj4fSzuI https://youtu.be/bdCXxUxI-WE
Most80
2021. december 01. 05:55
Ez a forma is megőrült, igaz, nem most. Akartak is belőle valami potenciális elnökjelöltet csinálni az ellenséknél, ha jól emlékszem. (Szegények, mindig ugyanabból a halmazból - saját magukból - merítenek, persze hogy ilyeneket találnak.)
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!